Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Световен ден на Земята

22 Април 2012, Неделя
22 Април 2012, НеделяСветовният ден на земята е обявен през 1970 година в САЩ и Канада по инициатива на американския сенатор Гейлърд Нелсън. Като международен ден се отбелязва от 1990 година с цел обединяването на природозащитниците от цял свят. Денят на Земята е огромно по своя мащаб събитие.


Денят на Земята - 22 април, е най-големия нерелигиозен празник в света отбелязван от над половин милиард хора. Всяка година Международната мрежа за Деня на Земята координира действията на повече от 12 000 партньори в 174 държави насочени към опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея. Мрежата се стреми да създаде широка гражданска подкрепа за устойчиви и ефективни екологични политики за развитие по целия свят.

Коалицията от 30 неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" организира серия от събития за Деня на Земята - 22 април в цялата страна.


Прочетено: 1078 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Хамали Грийн – Пренос и Транспорт закачалки 1 КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Пролет преди листата Щрауси край Грудово ЛОНДОН Заслон в местност Силкосия врабец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development