Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Западни туристи събират доказателства за мръсотията в Слънчев бряг



28 Август 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Десетки чужди туристи са подали оплаквания към туроператорите, организирали тазгодишните им почивки в Слънчев бряг.
Най-недоволни са туристите, които отсядат в апартаменти на ваканционните селища в курорта.

Апартаментите в тях са предимно собственост на чужденци, които през по-голямата част от лятото ги дават под наем, чрез български посредник, информира Днес+.

Тази година оплакванията са предимно от ирландци, разказа подуправител на ваканционно селище в Слънчев бряг.

Туристи са недоволни от начина, по който камериерките почистват апартаментите им, от падналите мазилки, от липсата на кошчета за боклук в курорта.

В папките с оплакванията туристите са писали и за това, че не се обръща никакво внимание върху опазването на околната среда, че липсва добро осветление и няма отводнителни канали, което причини масово заблатяване на райони в курорта, наводнен от проливните дъждове преди месец.


Поляците, ирландците, холандците са предупредени още като тръгват към България да снимат с апарати всичко, което не им харесва, за да го използват като доказателство.

Шефове на чужди туристически агенции са пристигнали миналата седмица в Слънчев бряг с огромни папки с оплаквания и провеждат разговори с управители на няколко ваканционни селища в курорта.

Туроператорите нямат избор и ще трябва да платят обезщетения, тъй като ако исковете стигнат до съд, недоволните туристи със сигурност ще спечелят и ще удвоят сумата.

Едноседмична почивка на ирландско семейство с три деца у нас струва 3200 евро, в което се включва спането и самолетните билети.

При пристигането на чуждите туристи, агенциите организирали почивките им предупреждава в кои заведения е опасно да ходят.

Чужденците са наплашени и не посещават заведението, където беше убит Георги Илиев миналата година, както и района от плажа в близост до него.

На чуждите туристи им се казва, че по тези места ходят богати българи от престъпните групировки у нас.

Обясняват им още, че там могат да срещнат много красиви българки, които струват много скъпо и ако дръзнат да ги заговорят, може да си тръгнат с насинено око.



Прочетено: 3000 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Предлагаме инкубатори за люпене на яйца “Бакти+“ Препарат за септични ями ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Мото клуб Pepi wood Преминаването забранено! Хозяин причала Кокили за Строители!!! Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия водопадите край с .Стоилово.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development