Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Куп шоу звезди на ЧРД на строителен бос



08 Януари 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



Куп светски личности и бизнесмени уважиха купона за рождения ден на строителния бос и председател на неправителствената асоциация за насърчаване на чуждестранните инвестиции Чавдар Александров навръх Ивановден.  Несебърският предприемач закова заветните 32 години и си пожела и през следващия век да бъде заобграден от толкова много приятели.

Специално за звездното парти пристигна светският лъв Евгени Минчев придружаван от бизнесдамата Ружа Стойкова. Във вихъра на купона беше и една от най- красивите жени в България Ивайла Бакалова. Тя стана и основна асистентка на Александров при отварянето на десетките подаръци. Сред гостите блестяха и звездите на родния попфолк Алисия, Малина и Таня Боева. Митьо Пищова, който наскоро си купи апартамент във веригата туристически комплекси на Александров- “Съни дей” пък пристигна с ефектна руса блондинка № 2500, по думите му.

Пищна заря в чест на рожденика освети небето над Несебър в късните часове на нощта.

До сутринта неизменно до рожденика бяха и бизнесмени от Пловдив и София, които всяка година празнуват с Александров рождения му ден.



Прочетено: 2531 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Предлагаме инкубатори за люпене на яйца pepita Община Бургас Тавия Конкурс прическа Бургас 2009 ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Един рицар в Париж от Бутик завихряне Залез Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development