Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Син лидер поема строителството в община Бургас



14 Ноември 2007, Сряда


Автор: burgasinfo



Кметът на община Димитър Николов представи на първата си оперативка днес двама от заместник кметовете си, които стават част от новия екип. Това е заместник кметът по строителство Костадин Марков и зам. кметът по евроинтеграция Ивелина Василева. Те заемат местата на подалите оставки Красимир Николов и Венелин Тодоров.
Николов постави първите задачи на шефовете на отдели и общински фирми. Той поиска да му бъдат предоставени счетоводните баланси и икономическите анализи на всички общински фирми до края на седмицата, за да се запознае със състоянието им.
До края на седмицата кметът ще оглави и постоянен кризисен щаб заради предстоящата зимна обстановка. Той поиска и доклад за състоянието на цялата налична техника необходима за сгепочистването, както и за количеството запаси от луга и пясък за обезопасяване на пътищата. Първото заседание на кризисния щаб ще бъде в понеделник.
Зам. кметът по строителството Костадин Марков пък трябва да представи пълен доклад за състоянието на шахтите, колко от тях са затлачени с боклуци или пък им липсват капаци. Искането на Николов е заради затлачените шахти, което предизвика събиране на вода в Меден рудник и Комлука при проливния дъжд преди ден.
На първата оперативка Николов постави и въпроса за чистотата в града и непочистените зелени площи.
Още утре кметът ще изпрати и официални писма до всички политически партии, които участваха в изборите, в което ще ги уведоми, че трябва да изпълнят изискването на закона и си почистят плакатите, които все още са разлепени из целия град. Новият зам. кмет по евроинтеграция Ивелина Василева пък призова кметовете на всички съставни селища да бъдат активни и дават своите предложения за нерешени проблеми, които могат да бъдат финансирани с пари от еврофондовете.

 



Прочетено: 3431 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Салат дьо Шоп моите цветя Конкурс прическа Бургас 2009 Слънчоглед Община Бургас АЗ Светла ремонт носачи Паметник на незнайния войн Българско село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development