Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Безплатни прегледи за бременни с четириизмерен видеозон



Ключови думи:
16 Октомври 2008, Четвъртък





Бременни жени ще могат да се прегледат безплатно с най-модерния четириизмерен ултразвуков апарат  на 24 и 25 октомври в Пловдив. Диагностичните тестове и консултациите по документи със специалисти са част от форума „Профилактика на репродуктивното здраве”. Той се организира за първи път в рамките на Международната изложба МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ 2008, която ще се проведе от 22 до 25 октомври в Международен панаир Пловдив.

Безплатните прегледи и консултации са в програмата на Дните на пациента. Посетителите ще получат съвети от лекари, работещи във водещи клиники – „Д-р Щерев”, „Репробиомед”, „Медикус алфа”, „Марковес”, болница „Селена”, Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София”, Център за репродуктивно здраве „Надежда”. 

За Ден на специалиста е предвиден 23 октомври, когато общопрактикуващи лекари ще бъдат обучавани по проблемите на стерилитета като ще бъдат разгледани андрологични и урологични аспекти, влянието на наднорменото тегло и други фактори за безплодие.  Лекторите са от Медицинския университет в Пловдив, Института по биология и имунология на размножаването към БАН и водещи клиники.  На всеки участник ще бъде издаден сертификат според единната кредитна система за оценка на формите на продължителна квалификация на лекарите. 

В първия ден на форума (22 октомври) ще бъдат дискутирани стратегии за решаване на репродуктивни проблеми. В кръглата маса ще се включат представители на министерствата на здравеопазването и на социалната политика, на Националната здравноосигурителна каса, на Българския лекарски съюз, на Института по репродуктивно здраве, на асоциации, ангажирани със семейното планиране, както и известни медици.

Форумът „Профилактика на репродуктивното здраве” ще обогати Международната изложба МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ с още една тематична област – „Акушерство и гинекология”. Той се организира съвместно от Международен панаир Пловдив, Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве, Института по репродуктивно здраве, Сдружение „Зачатие” и Фондация „Искам бебе”.

В рамките на изложбата ще се проведе и ІV Международен конгрес по възстановителна  дентална медицина, в който са предвидени и семинари за практическо обучение на стоматолози и зъботехници.



Прочетено: 6032 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка БГ СМЕШКИ Бургас, ФЛОРА 2008 Залив край Созопол Учебници CALLAN метод Бургас-моста аз Приятели Флора Бургас 2009 камини всичко за отопланието Вече съм голяма Камини CLAM
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development