Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пловдивчанин се бори за световната титла в шампионата на Stella Artois по наливане и сервиране на бира



Ключови думи:
22 Октомври 2008, Сряда





Райчо Лапатов от Пловдив ще представи страната ни на международния финал на шампионата на Stella Artois по правилно наливане и сервиране на бира Stella Artois® World Draught Master и ще се бори за първото място в надпреварата. Тази година Гранд финалът ще се проведе на 29 октомври, в белгийския град Льовен и ще събере 32 бармани – всички те заели първо място на шампионата в страната си. 

У нас признанието национален победител по наливане и сервиране на Stella Artois си извоюва пловдивчанинът Райчо Лапатов. Той доказа, че е най-добрият в правилното поднасяне на пивото по време на Националния финал на шампионата, който се проведе на 9 септември в София. Финалната надпревара събра 16 бармани, заели първите места в регионалните кръгове на шампионата на Stella Artois, които се проведоха в 9 града. Райчо Лапатов си извоюва титлата национален победител, надвивайки съперниците си не само с експертно наливане на Stella Artois, но и с артистичност и личен стил в поднасянето на пивото. 

По време на предстоящия финал на Stella Artois® World Draught Master нашенецът ще демонстрира уменията си в правилното наливане на бира пред професионално жури от дългогодишни експерти от пивоварната ИнБев. Райчо Лапатов ще си оспорва първото място в света с още 31 участника в престижния шампионат. Всички те ще се изправят един срещу друг, а надпреварата помежду им ще е истинско шоу за ценителите на пивото и съвършеното усещане по време консумацията му. Заелият първо място в международния финал на Stella Artois® World Draught Master ще получи и Голямата награда – едноседмична екскурзия в дестинация по избор. Наградите за второ и трето място са екскурзии в Европа.

Международният шампионат Stella Artois® World Draught Master се провежда за 12-та поредна година, като с всяко следващо издание се разраства все повече. Тазгодишното издание на турнира по наливане и сервиране на бира бе деветото поред за България. Надпреварата обхвана 9 града в страната (София, Пловдив, Русе, Добрич, Плевен, Бургас, Хасково, Варна, Велико Търново) и запозна десетки бармани с тънкостите в наливането на белгийската марка бира. Чрез този шампионат марката-еталон Stella Artois продължава да популяризира културата по правилно наливане и сервиране, която превръща консумацията на качествената бира в истински пълноценно изживяване. 

През 2007  първо място в Stella Artois® World Draught Master Competition бе присъдено на представителката на Нова Зеландия – Ерин Карол. България бе достойно представена от пловдивчанина Александър Налджиев.



Прочетено: 2626 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Море,земя, въздух Мото клуб Весела pepi улична картина Художник Конкур глазами зрителя Созопол Жълто подрумиче Републиканска след ремонта pepi Истанбул
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development