Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Търсят строител за бургаското летище



Ключови думи:
20 Ноември 2008, Четвъртък





Концесионерът на бургаското летище търси компания, която да проектира и изгради разширението на терминалите, сочи справка в сайта на  агенцията за обществените поръчки. Фирмите могат да се включат в надпреварата най-късно до 19 декември. Гаранцията за участие е 50 хиляди лева.

Строителството на обекта трябва да приключи най-късно до 30 април догодина. Проектирането включва разширяване на сегашния перон на североизток и югозапад. Избраната компания ще трябва да се заеме и с управлението на самия проект. Всички участници в процедурата трябва да са регистрирани по Търговския закон и да имат валидно удостоверение за актуалното си състояние. Задължително условие е компаниите да представят информация за общия си оборот от проектиране през последните три години, както и приходите си от строителство за последните пет финансови години.

Възложителят изисква фирмите да имат валидна застраховка "Професионална отговорност" за първа категория строежи. Така също и подробен план на изпълнените подобни договори от тях през последните три години. Сред тях задължително трябва да присъства проектиране на обекти от транспортната инфраструктура с полагане на бетонови настилки, чиято стойност е не по-малка от 180 хиляди лева. Кандидатът е длъжен да предостави доказателства, че е изготвил в съответствие с изискванията на ICAO поне два проекта за перон на летище. Освен това в конкурсната документация е необходимо да има списък на проектантския екип, както и документи, удостоверяващи тяхната професионална квалификация.

Източник: в. Фактор



Прочетено: 2969 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ива цвят hannah montana Кокили за Строители закачалки 2 моите цветя Мото клуб Цвете Бургас-моста Лалета от Бутик Поглед към Бургас през залива Цветы луговые Александропулис, юни.2007
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development