Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Stella Artois "флиртува" с горещата музика на Live from Buena Vista - The Havana Lounge



08 Януари 2009, Четвъртък





Stella Artois, белгийска марка бира номер едно, предлага поредното уникално музикално преживяване. Stella Artois избра да бъде партньор на шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge. Концертът се организира от Жокер Медия и ще се състои на 6 февруари 2009 г., точно година след последния лайв на кубинските музиканти в България. 

За да изненада своите верни почитатели и ценителите на чувствените кубински ритми, Stella Artois е подготвила много награди и подаръци. През целия месец януари 2009 г. запалените почитатели на качествените изживявания ще могат да спечелят билети за шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge, както и възможност за среща с харизматичните изпълнители Хулио Алберто Фернандез и Тереза Гарсия. Това ще се случи в деня на концертa /6 февруари/ в зала 1 на НДК. Това ще стане възможно чрез радио игра в ефира на Джаз ФМ, както и в любимите заведения, участващи в програмата за съвършенство на Stella Artois „Златен стандарт”. 

Подкрепяйки лайв събитието live From Buena Vista – The Havana Lounge, бирената марка с мотото „Съвършенството има цена”, за пореден път се представя като изживяване за ценители, като доставя наслада на почитателите си както в музикалната зала, така и в елитните и стилни заведения на България. 

Шоуто Havana Lounge, което ще видим в София през февруари, се явява естествено продължение на вълната Buena Vista, която заля света през последните години. Харизматичите кубинци в момента подготвят нов репертоар за предстоящото си европейско турне, което стартира в първите дни на новата 2009 година. 

Темпераментния глас и главен герой в шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge - Хулио Алберто Фернандес, се похвали, че и на 70 продължава да черпи сили от музиката и жените на Куба. На сцената той е обграден от не една, а цели две стопроцентови Дами на кубинската музикa - неповторимата Тереза Гарсия Катурла и младата Мария Виктория. 

В ролята си на посланик на кубинската култура, Алберто Фернандес има една обикновена мечта: ”Повече от всичко, искам публиката да почувства силата и страстта на нашата музика. За щастие, мисля че успяваме”.



Прочетено: 2650 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Стилът на знаменитостите докато ние спи, те творят Над Община Бургас Декоративната кула до хотел ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Пътна помощ Pepi залез над ез.Вая-Бургас.JPG Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development