Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Офицалната бета версия на Windows 7 ще бъде достъпна за потребителите днес



Ключови думи:
10 Януари 2009, Събота





Бета версията на операционната система ще може да бъде изтеглена за тестване от страницата на Майкрософт: http://www.microsoft.com/windows7 днес в края на деня
9 януари 2009 г., София. Главният изпълнителен директор на Майкрософт обяви официално пускането на бета версията на Windows 7 и най-новата версия на Windows Live по време на специализираното международно изложение Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас.
 

“Изключително съм развълнуван да съобщя, че бета версията на операционната система Windows 7 вече е готова. Тя ще предложи на потребителите много по-опростена функционалност, по-голяма бързина и надеждност. Windows 7 и Windows Live, като технологии насочени към крайните потребители, ще направят общуването и споделянето на информация много по-лесно, откогато и да било”, каза Стив Балмър, главен изпълнителен директор на Майкрософт. 


Потребителите, които желаят да тестват бета версията на Windows 7 може да я изтеглят от страницата на Майкрософт: http://www.microsoft.com/windows7 днес в края на деня.


Новата функционалност и подобренията в Windows 7 са базирани на изсикванията и нуждите на потребителите. Windows 7:  


Работи по начин, по който потребителите искат: При разработването на Windows 7, компанията е подобрила най-важните за потребителите характеристики – бързина на работа на операционната система, надеждност, сигурност и съвместимост с приложения. Сред подобренията е и оптимизиране работата на батерията на мобилните компютри и увеличаване на издръжливостта й.
 

Извършва ежедневните задачи по-бързо и по-лесно: Подобрения и интуитивен дизайн на Windows 7 опростява и улеснява значително ежедневната работа с компютър. Осигурен е незабавен достъп до най-често използваните приложения и файлове, чрез опциите Jumplists, Previews и новия Taskbar. При наличието на повече от един компютър в дома новата функционалност Home Group дава възможност на потребителите да свържат няколко персонални компютъра в мрежа и по този начин да споделят документи, снимки, музика и видео файлове. Функционалността Device Stage прави свързването и работата с устройства по-лесна от всякога благодарение на единен интерфейс за управлението им (мобилни телефони, камери, принтери и други) и изпълняване на общи задачи. Новата multitouch технология на Windows 7 ще позволи на хората със сензорни монитори да работят много по-ефективно и по-интуитивно чрез докосване на екрана.
 

Предлага по-добри възможности за забавление: Функционалността Play-to на Windows 7 дава възможност за много по-лесно споделяне на музика, видео и снимки между устройствата включени в домашната мрежа. Windows Media Player и Windows Media Center в Windows 7 поддържат повече и разнообразни формати и позволяват синхронизирането им с голям брой устройства. Подобреният потребителски интерфейс на Windows Media Center, наличен в някои от версиите на Windows 7, улеснява записването на ТВ съдържание.
 

По време на специализираното изложение CES 2009 Стив Балмър обяви и пускането на най-новата весрия на Windows Live – безплатен  набор от услуги насочени към крайните потребители за комуникация и споделяне на файлове. Новата и подобрена версия на Windows Live включва услуги като Windows Live Messenger (Избор на редактора на PCMag.com за 2008), Windows Live Mail, Windows Live Photo Gallery и други. Windows Live e създаден да работи безпроблемно с над 50 от най-използваните услуги предлагани в интернет.

Заедно с Internet Explorer 8 Beta, Windows Live улеснява многократно потребителите при работата им в Интернет помагайки им да правят по-добре това, което правят най-често - търсене, споделяне и общуване.

Новата версия на Windows Live може да бъде изтеглена от: http://www.windowslive.com/explore или получена автоматично чрез Microsoft Updates за всички настоящи клиенти.



Прочетено: 3238 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
завихряне вечерен Бургас Римокатолическата черква Пролет, кокичета камини къща св. Николай Чудотворец Конкурс прическа Бургас 2009 Лалета от Бутик Река Сена, Париж от Бутик Елена Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development