Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МАРТА ВАЧКОВА В „МАЙКИТЕ”



Ключови думи:
20 Март 2009, Петък





Тази събота 21 март 2009 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще излъчи четвъртия епизод от своя специален проект „Майките”, който е посветен на Марта Вачкова и дъщеря й Рада, която, въпреки че никак не обича да се снима и да дава интервюта, специално за „Майките” се съгласи да гостува за пръв път в телевизионно предаване.

Марта Вачкова е на 36 години, когато отива на профилактичен преглед при лекаря си. „Аз все се дърпах и не исках да имам дете. Все си казвах: „Има време!” Лекарят я предупреждава, че вече е време „да даде знак на яйчниците, че ще работят”. „Е, какъв хитър доктор – как ме изигра! Каза ми: „Ти забременей – ще го махнем, за да им дадем знак на тия яйчници, че ще работят още!”... Кой ще си махне детето!?” Така Марта забременява. Бременността и е „чудна”: „Най-щастливият период в живота ми е докато бях бременна с това мишле!” – казва тя. Бременността й регулира всички здравословни проблеми: „Тогава аз живеех най-добрия и най-полезния начин на живот!... Аз просто летях!... Пълна с енергия, грееща... Аз, докато бях бременна, бях най-красива!” Марта работи до деветия месец: „Снимахме Кирето и Сийка... И ние както снимахме, аз отидох и родих!” Тя е привърженик на естественото раждане, но след два дни мъки се налага да роди чрез операция. „Не съм глезла, но болката беше страшна!” Марта се притеснява за бебето, дори изпада в паника. „Майчинството е точно олицетворение на целия ни живот – много болка и много радост!”

Марта предупреждава бременните жени да не шофират: „Моята майка така загуби моята сестричка!”. Бременна в осмия месец майката на Марта шофира, когато таксиметров шофьор минава пред нея на червен светофар и тя губи бебето. По това време бащата на Марта – Григор Вачков – снима финалната сцена от филма „Последно лято”. „Баща ми е убит от тази история... Този финал, когато го гледам, знам баща ми, ходейки с това скъсано хвърчило и с тази неистова мъка по лицето, аз знам за какво той жали в момента!... Запечатана е тази драма на лента!”

Марта е майката и бащата за дъщеря си Рада. „Аз съм доброто и лошото ченге!... Това нея я обърква!” Според Марта всички хора, които имат някакви проблеми, са имали недостиг на обич в детството си, а дори и сам родител може да дава достатъчно любов на детето си. Единадесетгодишната Рада не желае да става актриса или водеща като майка си: „Всички те виждат! Всички те знаят!” Майка й я държи настрана от нещата, които прави: „Искам да е зряла, наистина да оцени нещата, които сме правили!... Давам си сметка как съм роб на това, че искам тя да ме харесва! Не толкова някой друг – тя да ме харесва!” Любима тема за двете са „гаджетата” на Рада. „Разпитвам я дали са си казали „Добър ден”, той как я е погледнал, тя как го е погледнала... Ние го наричаме „нашето гадже”, а той дори не знае, че тя го харесва!”

Каква е причината, която склонява Рада да застане пред камерите на „Горещо”? Важен ли е изборът на лекар и има ли по-специално отношение към известните жени, когато раждат? Как Марта Вачкова е изчислила името на Рада и имало ли е спор за името на детето? Защо кърменето е „най-сладкото нещо” и как трябва да се възпитава детето според Марта Вачкова?




Прочетено: 4447 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 ПОЛКОВНИКА Мой хороший знакомый из Бургаса Коктейл шарено килимче Първа копка Долно Езерово ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Конкур глазами зрителя хотел приморец Аз в Лондон Лутън Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development