Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Скандал с Анелия Раленкова - поредния гаф на “човека глас” Краси Аврамов



Ключови думи:
08 Април 2009, Сряда





Нов скандал, с главна роля бившето “Златно момиче” Анелия Раленкова, скрои тези дни печално нашумелият кандидат за полуфиналите на Евровизия Красимир Аврамов. В дъното на новата - стара издънка на Човека глас стоят 15000$, които Анелия Раленкова заема на  певеца преди 3 години в Щатите, които дава лично на мениджърката му Ирена Александрова. Парите им трябвали , за да организират концерт в страната на неограничените възможности,и които Краси Аврамов обещал да върне до 5 дни.А тези 5 дни вече се проточват над 3 години.Няколкото телефонни напомнения за заема не дали никакъв резултат и сигурно Анелия би чакала още толкова, без да даде гласност,ако тъжни обстоятелства не я принуждават да се прибере в България,а именно кончината на майка й Мария.

  След близо 20 години емигрантски живот в Палма де Майорка, Ани стъпва на Българска земя, където веднага е посрещната от неприятни ситуации. Принудена е веднага да заплати 6000 лева за погребението на майка си и при опит да изтегли пари от картовата си сметка в Щатите, се оказва, че тя е блокирана. Оказало се, че по тамошните банкови закони е трябвало да уведоми предварително, че смята да пътува до Европа и там да ползва кредитната си карта. И тъй като не го е направила,картата и се блокира автоматично (предпазна мярка срещу кражба). Няма и доверен човек,който да изтегли пари от сметката й в Америка, а синът й е едва 15 годишен. И така останала в пълна финансова безизходица решава по-настоятелно да си потърси парите от Красимир Аврамов, който в същия момент също се намирал в България.

  Междувременно баща й Стоян бива покосен от инфаркт.Здравето му се влошава бързо и на 8 март и той умира. Напълно покрусена и още по-притисната финансово, Раленкова започва настоятелно да звъни на Краси Аврамов, но…”Човекът глас е тук и се прави ,че не ме познава,говори ми на “вие”.Непрекъснато звъня на него и на Ирена Александрова,но те се крият от мен.Втори родител погребах заради тях.С тези пари можех да ги взема в Америка и да ги лекувам.”-споделя бившата трикратна световна шампионка. И така  тримесечният опит на “златното момиче”да уреди нещата без много шум,претърпява неуспех. Документ за преведени пари няма,освен транзакция от банка във Флорида.

   Потърсени за коментар Аврамов и Александрова си “прехвърлят топката” един на друг.

В крайна сметка след драматично съобщение на гласовата поща на Александрова в Америка,неизвестна личност се обажда на Анелия и й предлага  500 лева в този труден момент. И ако това не е подигравка от страна на потенциалния финалист на Евровизия,здраве му кажи!

  Вече над 3 месеца Раленкова живее със заеми.Около нея са съседите и най-вече момичетата,с които преди повече от двадесет години са били неразделни в залата и живота.Илияна Раева й отправила предложение след погребението на баща си  да се пренесе да живее у тях, Тереза Карнич е неотлъчно да нея, Нешка Робева й оказва морална подкрепа,а Мария Гигова, председателката на българската федерация по художествена гимнастика,й е дарила безвъзмездно 2000лева.

    А всъщност Ани би избегнала всички тези парични неприятности,ако просто съвестта на Красимир Аврамов и неговата мениджърка се пробуди и решат да върнат дадените им с такова сляпо доверие 15000$,макар и с  огромно закъснение.

 



Прочетено: 16844 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Рибарското селище привечер Море,земя, въздух Бургаският мост през 2011 г. Красимир Балъков Старото пристанище АРКУТИНО Финансова помощ за бедните Конкур глазами зрителя Бургаският кей бургаска среща Пожарната в Бургас Тройна дъга над Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development