Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кражби и стрелба в Бургас. Друго няма какво да се пише



10 Май 2009, Неделя



Кражби от частни от имоти в Бургас и кварталите наоколо продължават. Простреляни хора в бъдещия изборен битак. Причините за стрелбата са неизвестни

На 08.05.т.г., чрез разбиване патронника на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Дебелт» в Бургас, обитаван от 56 годишен бургазлия, откъдето е извършена кражба на сумата от 400 лева и златни накити около 100 грама. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 07/08.05.т.г., чрез натиск в заключващия механизъм на метална ролетна плътна щора и повдигане нагоре на същата, и чрез оказване натиск с твърд предмет в областта на бравата на алуминиева врата, е проникнато в частен офис за нови и употребявани мебели, намиращ се на ул. «Патриарх Евтимий», откъдето е извършена кражба на метална касета, съдържаща сумата от около 4 700 лв. / оборотни пари/, златни накити / около 32 гр./ и документи. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 08/09.05.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато във фризьорски салон, намиращ се на ул. «Демокрация», откъдето от гардероб във вътрешността на помещението е извършена кражба на ламаринена касета,съдържаща сумата от около 1 200 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 08.05.т.г. около 22.00 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас.е получено съобщение за инцидент с простреляни хора на ул. «Волга» пред дом № 20 в бургаския квартал «Победа». Изпратените на място полицейски автопатрули са установили, че има трима простреляни, които са отведени в МБАЛ - Бургас за оказване на първа медицинско помощ. Констатирано е, че простреляните са : 53 годишната С.А. / получила наранявани в областта на краката/, 11 годишната М.П. / простреляна в областта на краката и коремната област/ и 15 годишния А.С. / прострелян в областта на краката/, и тримата от същия квартал. Здравословното състояние и на тримата пострадали е стабилизирано и живота им е вън от опасност. При извършения оглед е открит и иззет пластмасов концентратор от ловен патрон. Разпитани са близко живеещи съседи, както и самите пострадали. Иззето е официално регистрираното огнестрелно оръжие на хора, живеещи в близост до мястото на инцидента, като са назначени експертизи за установяване стреляно ли е или не с тези оръжия по време на инцидента. Към момента причините за стрелбата са в процес на установяване. Продължават беседите с лица, за които се предполага, че имат съпричастност към извършеното деяние. Работата по случая продължава.


Прочетено: 2467 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Машините на Леонардо Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Мото клуб аз ПЕПИ Община Бургас Бул Христо Ботев в Бургас Конкур глазами зрителя над Ахелой
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development