Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

дневния ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 21.05.2009 година от 10:00 часа в сградата на Бургаски свободен университет



19 Май 2009, Вторник





1. Докладна записка от Ивелина Василева - Заместник - кмет „Евроинтеграция и екология” относно: Съфинансиране на проект „Българо - Норвежко партньорство в областта на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници за намаляване на вредните газове в публичния сектор в Черноморската община”, (Bulgarian - Norwegian collaboration project on Energy Efficiency and Renewable Energy for reduction of greenhouse gases in public sector in the Black Sea Region Municipalities).

2. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно : Допълнения и изменения в Наредбата за определянето и администрирането на местните данъци и такси и цени за услуги на територията на Община Бургас.

3. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „ГЕРБ” относно : Промяна в Наредбата за преместваемите обекти и рекламно информационна дейност на територията на Община Бургас.

4. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „АТАКА” относно : Приемане на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет и взаимодействието му с общинската администрация на Община Бургас.

5. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „ГЕРБ” относно : Промяна в Правилника на Общинска агенция за приватизация.

6. Докладна записка от Общинските съветници на СДС относно: Приемане на Правилник за организацията на работата и дейността на Постоянната комисия по здравеопазване и социални дейности към Общински съвет - Бургас /ПКЗСД/, във връзка с подпомагане и финансиране на процедури за „ин витро оплождане” на лица, двойки и семейства, с репродуктивни проблеми, живущи на територията на Община Бургас.

7. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно : Мерки за спазване на хигиенно-санитарните норми при поставяне и последваща експлоатация на базови станции и антени на мобилните оператори в градски условия.

8. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „ГЕРБ” относно : Приемане решение за отправяне искане пред Министерски Съвет, за предоставяне от страна на държавата на остров „Св. Анастасия” за управление и стопанисване от Община Бургас.

9. Искане за отделяне на с.Извор от Община Созопол и присъединяването му към Община Бургас.

10. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „ГЕРБ” относно : Промяна в Правилата за изграждане на обекти на общите мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура и присъединителните проводи за строежите на територията на Община Бургас, приети с Решение по т.41 от Протокол № 20/23.04. и 28.04.2009 година на Общински съвет-Бургас.

11. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „АТАКА” относно : Незаконни преместваемите обекти за продажба на риба в Община Бургас.

12. Докладна записка от Група общински съветници от ПП „ГЕРБ” относно : Приемане на критерии при субсидиране на спортни клубове - бюджет 2010 г.

13. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Подпомагане на треньори и състезатели прекратили дейността си. 

14. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно : Отдаване под наем на обособени части от имоти - публична общинска собственост чрез търг.

15. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно : Продажба на недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ 570/1030 кв.м. ид. части от УПИ II - 55, в кв.5 по плана на с.Твърдица, Община Бургас, по реда на чл.35, ал.3 от ЗОС.

16. Докладна записка от Йорданка Ананиева - Зам. кмет „Култура и образование” на Община Бургас относно : Провеждане на конкурс за отдаване под наем на обособени части от имоти - публична общинска собственост, за организиране на ученическото столово  хранене. 

17. Докладна записка от Манол Проданов - управител на „Бургаски пазари” ЕООД относно: Изменение на договор за наем с „Нов дом - Симеонов” ЕООД за „Магазин за продажба на промишлени стоки и услуги”, находящ се в ТК „Краснодар” ет.2, гр.Бургас, ж.к. „Възраждане”, ул. „Цар Калоян”.

18. Докладна записка от Соня Георгиева - Председател на Комисията по култура, образование, вероизповедание и читалищна дейност при Общински съвет - гр.Бургас относно: Отдаване на помещение под наем на дружество Алианс Франсез - гр.Бургас.

19. Докладна записка от д-р Антонио Душепеев - общински съветник от групата съветници на ПП „ГЕРБ” относно : Изграждане на Център за Асистирана Репродукция на територията на Община Бургас.

20. Докладна записка от Председателя на временната комисия по контрол на качеството и видовете СМР - та по ремонтно - асфалтовите дейности на ОБщина Бургас относно: Заплащане на външните експерти ангажирани от комисията по Протокол №3 от 21.04.2009 г.

21.  Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Гергана Михова Михова.

22.  Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Николай Христов Кръстев.

23. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Байрям Асан Шахпаз.

24. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Мария Николова Попова.

25. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Димитринка Георгиева Димитрова.

26. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт” относно : Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице - Илия Асенов Велев.

27.  Преписка за опрощаване на задължения на Делка Колева Тунтева.


Прочетено: 3615 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Египет Първа копка Флора Бургас 2009 Странджа Подводен свят Етнографски Музей БУРГАС честит рожден ден Професиоанални Американски Кокили за Строители Забранено за нудисти pepi Пристанището в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development