Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Васил Найденов влуди поколения фенове



05 Август 2009, Сряда



"Когато мъжете плачат" на Бончо Гроздев и Пейо Пантелеев - фаворит на журналистите

Попзвездата Васил Найденов подлуди миналата вечер публиката в Летния театър с двучасов концерт, който се превърна в своеобразен празник и за Стефан Димитров. Лежерен и усмихнат в компанията на певицата Ани Върбанова, композиторът изслуша от първия ред поне 5-6 от най-големите си хитове, писани специално за Васко Кеца. "Откровение", "Сбогом, моя любов", "Синева", "Огън от любов", популярни филмови шлагери вдигнаха на крака публиката, която обсипа певеца с цветя и възторжени викове. Артистичен и пълен с енергия, събрал няколко поколения фенове сякаш за да им докаже, че талантът не умира с годините, накрая Васил Найденов благодари на община Бургас, че помага на българската песен да живее.
Мегашоуто бе предшествано от повторно изпълнение на наградените песни от 27-ото издание на "Бургас и морето" - "Летя", "До утре" и "Танц с вечерния дъжд". С черно-бяла рокля, купена от Гърция, Тони Димитрова излезе за финала на фестивала, а партньорът й в отговорната роля на водеща - Асен Блатечки, се появи в строгия черен костюм от първата вечер, който му бил предоставен като сценично облекло. "Само обувките са си мои, италиански са, за първи път ги обух в един италиански филм", направи важно уточнение за лаченото допълнение на визията си актьорът.
Двамата имаха отговорната задача да обявят и друг победител - този в класацията на журналистите. Песента на Бончо Гроздев "Когато мъжете плачат" по текст на Пейо Пантелеев оглави Топ 5 на медиите в Бургас. Да получи наградата - статуетка, изработена от скулптора Янко Пенев, на сцената излезе певицата Галя Ичеренска, но за голямо разочарование на публиката остана мълчалива.
"Нямаха готовност да пеят, а и ние късно ги информирахме, защото се забавихме с пресмятането на гласовете. Идеята да има такава награда дойде впоследствие, когато сценарият вече беше готов и разчетен до минутки. И аз съжалявам, че композиторът не си носеше саксофона, щеше да ми е приятно да го чуя отново на живо. За догодина ще вземем предвид пропуските", обясни Весела Йорданова, директор на "Култура, маркетинг и връзки с обществеността" в общината.
Списъкът на журналистическите предпочитания продължава така - второ място за "По пътя", следвана от "Не си отивай", "Танц с вечерния дъжд", а петата позиция е поделена между "Слънчев ден" и "Летя".

в-к Фактор



Прочетено: 3636 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
приятелки xx врабец информация    http: //boltmin. blogspot. com/ social distance HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Бургас, ФЛОРА 2009 ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Извилистая жизнь дерева ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Списание Влъхвите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development