Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът поздрави учителите, родителите и учениците с новата учебна година



15 Септември 2009, Вторник



Кметът на Община Бургас Димитър Николов и заместничката му Йорданка Ананиева ще присъстват утре на официалното откриване на учебната година в училище „Климент Охридски”, което през 2009- та чества 125 годишен юбилей. Зам. кметът по евроинтеграция Атанаска Николова ще бъде в математическа гимназия, а д-р Лорис Мануелян – в английската гимназия. И двамата са бивши възпитаници на съответните училища. Секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев ще изпрати сина си в училище „Кирил и Методий”, зам. кметът по финанси Красимир Стойчев – в Търговската гимназия. Кметът изпрати до директорите, учителите и учениците на бургаските училища поздравление за старта на новата учебна година.

Кметът на Община Бургас Димитър Николов и заместничката  му Йорданка Ананиева ще присъстват утре на официалното откриване на учебната година в училище „Климент Охридски”, което през 2009- та чества 125 годишен юбилей.
Зам. кметът по евроинтеграция Атанаска Николова ще бъде в математическа  гимназия, а д-р Лорис Мануелян – в английската гимназия. И  двамата са бивши възпитаници  на съответните училища.
Секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев ще изпрати  сина си в училище „Кирил и Методий”, зам. кметът по финанси Красимир Стойчев  – в Търговската гимназия.  
Кметът изпрати  до директорите, учителите и учениците  на бургаските училища поздравление за старта на новата учебна година.  

Скъпи ученици,
Уважаеми  учители и родители,
15 септември е един  от нашите най-тачените  празници!  Празник  на просвещението,  на естествения  стремеж към разгръщане  на духа, на съчетанието  между дързостта  на младостта и  мъдростта на познанието!  Като честитя този празник на всички вас, най-сърдечно пожелавам:
на учениците – трудолюбие и всеотдайност в стремлението да стават все по-умни, все по-можещи, все по-богати на знания, защото знанието е най-голямото богатство!       
на учителите – с обич и жар да водят своите възпитаници към нови и нови висоти  по стръмния, но благословен път на науката!
на родителите – да бъдат търпеливи и да споделят усилията на децата си, а и на учителите,  в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване  и усъвършенстване!

Честит празник и на добър час!


Прочетено: 3601 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Бургаският мост през 2011 г. Мой хороший знакомый из Бургаса КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Изпращане... Хозяин причала София от Копитото Селка къща Машините на Леонардо Парк в Бургас, Младежки дом Vision Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development