Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Започва подготовката на Бургас Плаза Мол за Хелоуин



27 Октомври 2009, Вторник



Търговският център ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни “страшни” инициативи Бургас Плаза Мол ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни нетрадиционни инициативи по повод най-страшния празник Хелоуин. Една седмица преди Деня на Вси Светии, на 25 октомври, в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен Хелоуин кът, който ще е на разположение на всички посетители и ще ги подготвя за уникалното Хелоуин парти на 31 октомври. В Хелоуин къта ще бъдат разположени макети на таласъми, духове, чудовища и вещици, с които всички фенове на Хелоуин ще могат да се снимат. На 25 октомври 2009 г. започват и двата конкурса на Бургас Плаза - Конкурс за лакомства от тиква и Конкурс за страшна декорация, в които участие ще могат да вземат хора от всички възрасти. Конкурсът за лакомства от тиква е подходящ както за майки, така и за всички останали любители-кулинари. Всички желаещи ще могат да пускат своите рецепти за лакомство от тиква в специална урна, поставена пред хипермаркет Карфур. Притежателите на петте най-оригинални рецепти ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври и ще спечелят награди, осигурени от Карфур. Конкурсът за Хелоуин декорация е конкурс за сръчност и оригиналност и е подходящ както за деца, така и за техните татковци и майки. В Хелоуин къта в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен специален щанд, където всеки ще може да “изложи” своето произведение - маски, фенери, висящи духчета и всякакви страхотии. Всички произведения ще служат и за украса на Бургас Плаза Мол, а най-сполучливите ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври.

Бургас  Плаза Мол ще изненада бургазлии  с нестандартна декорация и многобройни  нетрадиционни инициативи по повод най-страшния празник Хелоуин. Една седмица преди Деня на Вси Светии, на 25 октомври, в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен Хелоуин кът, който ще е на разположение на всички посетители и ще ги подготвя за уникалното Хелоуин парти на 31 октомври. 

В Хелоуин  къта ще бъдат разположени макети на таласъми, духове, чудовища и вещици, с които всички фенове на Хелоуин  ще могат да се снимат. На 25 октомври 2009 г. започват и двата конкурса на Бургас Плаза - Конкурс за лакомства  от тиква и Конкурс за страшна декорация, в които участие ще могат да вземат хора от всички възрасти. 

Конкурсът за лакомства от тиква е подходящ както за майки, така и за всички останали любители-кулинари. Всички желаещи  ще могат да пускат своите рецепти  за лакомство от тиква в специална урна, поставена пред хипермаркет Карфур. Притежателите на петте най-оригинални рецепти ще бъдат обявени по време на партито на  31 октомври и ще спечелят награди, осигурени от Карфур.

Конкурсът за Хелоуин декорация е конкурс  за сръчност и оригиналност и е подходящ както за деца, така и за техните татковци и майки. В Хелоуин къта в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен специален щанд, където всеки ще може да “изложи” своето произведение - маски, фенери, висящи духчета и всякакви страхотии. Всички произведения ще служат и за украса на Бургас Плаза Мол, а най-сполучливите ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври. 


Прочетено: 5220 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Попрошайка воробей над Ахелой Камини CLAM pepita Конкур глазами зрителя Пристанище Приморско ЦЪРКВА моите цветя HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО тия бански нищо не скриват... Бургаски залез.JPG Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development