Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Шест общини от Югоизточна България готвят фурор на туристическа борса



08 Септември 2010, Сряда


Автор: Автор: Фактор

Алиансът по туризъм в югоизточния регион /АТЮР/ и общините Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и Царево заминават за първи път като обединен екип от съмишленици за участие в международната туристическа борса, която ще се проведе по време на 43 международен панаир в сръбския град Нови Сад. Автор: Фактор

Алиансът по туризъм в югоизточния регион /АТЮР/ и общините Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и Царево заминават за първи път като обединен екип от съмишленици за участие в международната туристическа борса, която ще се проведе по време на 43 международен панаир в сръбския град Нови Сад.

Общо 14 български общини ще се включат в престижния форум и всички са впечатление от масираното участие на общини от Югоизточна България.

Голямо признание за нас е да сме партньори с БХРА / Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация/ при подготовката за участието на българските представители в тази престижна борса – коментира председателят на АТЮР Мария Инджова.

Бизнес дамата сподели, че за първи път нашата страна участва на борсата в Нови сад, където ще разполага с изложбени щандове с общ размер от 120 кв. м. , а визията на българската зона е решена в морска тематика и представлява голям кораб.

Според Инджова АТЮР, членуващите в организацията общини и хотелиерите ще могат да представят по време на борсата възможностите за туризъм по един съвършено нов начин, директно и без посредници, които оскъпяват крайния продукт, а не носят отговорност за продажбите му.

43 международен туристически панаир в Нови Сад ще се проведе от 28 до 30 септември и по време на борсата се очаква Банско да бъде обявен за ски-столицата на Балкански полуостров


Прочетено: 4205 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Етнографски Музей БУРГАС улична картина Spirit of Burgas Sunrise Четвърти рожден ден Извор на Марина река камини всичко за отопланието Близо до жп гарата Spirit of Burgas витраж4 Бургас, Богориди
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development