Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

това е положението ... :) метани няма



30 Септември 2010, Четвъртък



Община Бургас: Общинските съветници са винаги добре дошли на всички мероприятия, организирани от нас. Общинските съветници винаги са добре дошли на всички събития, организирани от Община Бургас – не само на първи копки и откривания, но и на културни мероприятия, спортни изяви, обществени обсъждания на бюджета и други. За тази цел официална покана не им е нужна!

Общинските съветници винаги са добре дошли на всички събития, организирани от Община Бургас – не само на първи копки и откривания, но и на културни мероприятия, спортни изяви, обществени обсъждания на бюджета и други.
За тази цел официална покана не им е нужна!
Въпреки това, по изрично нареждане на кмета Димитър Николов, още в началото на мандата бе наложена практика местните депутати редовно да бъдат официално канени по различни поводи – чрез телефонно обаждане, електронна поща, покана на хартиен носител или устно. Това продължава и сега, като никога не се действа избирателно. Канят се всички, независимо от политическата им принадлежност. Понастоящем Общинска администрация е преценила, че най-практичният вариант за връзка с местните депутати е следният: Предоставя се покана до сътрудниците на Общински съвет, която те препращат на съветниците.
Кметът Димитър Николов никога не е отричал заслугите на общинските съветници за успехите на управлението през последните години и не ги е делил на партиен принцип. Напротив – винаги е твърдял, че единомислието прави така, че в Бургас да се случват хубави неща.
Използваме възможността да поканим публично всички общински съветници на официално събитие по повод стартирането на строително – ремонтни работи по благоустрояване на Приморски парк и реконструкция на ул. „Генерал Гурко” и ул. „Адам Мицкевич”.
То ще започне на 05 октомври 2010 г. в 10.00 часа, на ъгъла до Пантеона в Приморски Парк, гр. Бургас.
Очакваме ви!




Прочетено: 2732 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
3
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Международен Семинар на фризьорите София pepi Конкур глазами зрителя сградата на Общината Исторически музей, Бургас зад облаците плахо наднича... Поглед към Бургас през залива Старите бургазлии разказват жажда за светлина Българско село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development