Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Звезден екип работи за албума на Невена



Ключови думи:
05 Юли 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Дебютът на първия бг Мюзик Айдъл ще бъде готов есента

След победата на големия финал в ТВ шоуто и пътуването до Лондон, Невена Цонева е готова да влезе в студио. Звукозаписната компания Вирджиния Рекърдс, лицензиант на Universal Music Group за България, е подбрала звезден екип професионалисти, който да работи по създаването на дебютния албум на Невена.

Музикален супервайзър на албума ще бъде 2AM Studio в лицето на Мирослав Гечев и Дарина Орешкова. Дара е мениджър на 2AM Studio и продуцент с 12-годишен опит в музикалния бизнес, а 22 годишният композитор Миро Гечев е отговорен за някои от най-големите хитове на нашия музикален пазар през последните години. Миро стои зад албума на Руши Виденлиев „Независим" и е работил за още цял куп имена от артистичния авангард като Светла Иванова, Мариана Попова, Ирина Флорин, Петя Павлова, Нети, Галя и “Сатен”, Лилана и Крум.

Разбира се, Миро е автор и на безспорния хит на лято 2006 - „Make Me High" на Star Tattooed feat. AVA. Парчето, което току-що взе наградата за зрителски хит на годишните награди на телевизия ММ, гордо стои в каталога на Universal Music France. Песента достигна позиция номер 31 в класацията Top 100 за сингли на Франция и е включена в компилации като Techno 2006/2007, Starfloor, Dance 2007, Techno.com, Fun Dance , I Love My Dance Floor, +de Hits de 2007, Simply The Best Vol. „Make Me High" влезе в ефира на радиостанции като FG Radio France, Fun Radio France, NRJ France & BG,Contact FM- France, Evropa Plus, Russia плюс всички бг медии: Fresh-Bulgaria, City-Bulgaria, Vitosha-Bulgaria, BG Radio, MCM, M6, NRJ12, MAD TV BG & Greece, MMTV, The Voice Bulgaria и още много.

За старта на Невена Миро и Дара ще се погрижат със селекция на репертоара, помощ при аранжиментите, контрол на звукозаписния процес и цялостна концепция за крайния резултат. Идеята е да се получи модерен микс от поп, аренби и щипка соул. Творческият тандем ще съветва и кои песни да бъдат избрани за сингли.

Репертоарът за албума вече е подбран от музикалните фондове на някои от най-големите банки за композиции и аранжименти в света (Universal Music Publishing и EMI Music Publishing). Композициите са дело на чужди автори. Предвижда се в албума да влязат десет трака на български език плюс още два на английски. Избрано е и парче, което Невена ще изпълни в дует със своя чаровен подгласник от шоуто Теодор Койчинов.

Текстовете на песните в албума на Невена са поверени на Ваня Щерева и Руши Виденлиев.

За стайлинга на младия идол се гр

ижат спецовете от Next Connection, а виртуозните фризьори на Арлет гарантират за вълнуващите прически на Невена.

20-годишната певица ще записва в “Горан Йекнич Студио”. Горан е композитор и акордеонист, бивш солист на орекестъра на Сръбското радио и телевизия. В новото му едноименно студио тук, в България, вече са записвали много български имена, както и големи световни звезди, в това число Ал Бано, Алек Константинос (продуцент на Демис Русос, Тина Търнър и Стиви Уондър), Конрад Поуп (оркестратор на феноменалния филмов композитор Джон Уилямс, който има в портфолиото си музиката за култови заглавия като Междузвездни войни, Хари Потър, Маската на Зоро, Матрицата). Съвсем скоро тук ще записва и новата голяма надежда на италианската сцена Джани Фиорели. Всички те избират “Горан Йекнич Студио” заради това, че то е оборудвано със супермодерна техника, отговаряща на всички световни стандарти.

Невена ще работи цяло лято, за да извади перфектния звук и емоция от материала. „Много искам да направя страхотен албум!", заявява певицата. „Ще вложа цялото си сърце и глас в песните. Искам да оставя публиката без дъх," категорична е още Невена.

И, голямата изненада: оказа се, че още една от мечтите на Невена се е сбъднала. Както победителката в Мюзик Айдъл си пожела в деня на големия финал, вече е реалност и нейният първи звезден дует. Песента се казва „Жестока" и в нея Невена извисява глас заедно със Слави Трифонов!!! Клипът (с режисьор Магърдич Халваджиян) вече се завъртя по bTV, а специалната премиера на парчето (по текст на Ивайло Вълчев) бе в Шоуто на Слави тази седмица.


Прочетено: 2733 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Море,земя, въздух Паметник на незнайния войн аз Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Пристанище Приморско Зима в Странджа АРКУТИНО Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Изпращане...
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development