Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Созопол - Ваканция СПА ЕКСПО 2011



Созопол загуби от чара си
Ключови думи: Созопол, туризъм, спа експо
05 Март 2011, Събота



Созопол бе представен за четвърта година на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011

Както Община Созопол писа, и всичко други копираха (това го пишем, за да не ни звънят :)

Созопол бе представен за четвърта година на Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011″ в София. Община Созопол участва със собствен щанд като в представянето на  туристическите възможности участие взеха още и туроператори от Созопл и Черноморец. Така бизнес и община успяха заедно да покажат най- доброто на Созопол като туристическа дестинация.

Созопол бе представен като атрактивна морска дестинация с развит културно- исторически туризъм и възможности за поклонически туризъм. Основен акцент в представянето бе откриването на мощита на Свети Йона Кръстител на остров Свети Иван през миналото лято, което направи Созопол най-популярния български морски курорт.

На посетителите бе представен филма  на община Созопол за мощите на Свети Йоан Кръстител-„Чудото на Созопол”.Специално за поклоническия туризъм, общината създаде и специален поклонически пътеводител, в който са включени всички църкви и параклиси както в Созопол, така и във всички населени места в обищната.Автор на поклоническия пътеводител е Божидар Димитров.

Интересът към Созопол и разнообразните му възможности за туризъм, който предлага бе голям през цялото време на борсата, като през щанда на община Созопол преминаха стотици посетители, както обикновени зрители, така и представители на бранша, както родния, така и от Гърция, тунис, Италия,Турция и Германия. Интересът към Созопол на софийската туристическа борса бе повлиян и до голяма степен от резултатите от националната класация „Чудесата на България”, в която  градът спечели безапелационно първото място.

В тазгодишното издание на борсата взеха участие повече от 290 български и чуждестранни компании, които предлагат бази за почивка.Включиха се също туроператори и туристически агенти, регионални и местни браншови и продуктови туристически организации.Свои продукти и услуги представиха и над 50 фирми от цяла Европа.

Изложението е най-значимата международна годишна проява в областта на туризма в България.

 



Прочетено: 5475 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
обход в търсене на храна Земя на хоризонта Мой хороший знакомый из Бургаса Spirit of Burgas Ремонтира носачи BMW Spirit of Burgas Цветы луговые Бургас нощен бряг прозорци в хале Тройно дестилирана украинска водка пепи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development