Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мария Димиева се появи като дух от Странджа пред радио Фокус



10 Май 2011, Вторник



Духът на Странджа излезе по-силен от болестта шап

Духът на Странджа излезе по-силен от болестта шап, коментира Мария Димиева - ст. експерт по връзки с обществеността и образователни програми в дирекцията на ПП "Странджа". По нейните думи карантината във връзка с огнищата на шап отминава. Единственият отрицателен момент във връзка с ограниченията заради болестта е отлагането на Фестивала на зелениката.

През изминалите празнични дни в района на Малко Търново и околните селища е имало много туристи. Всички местата за настаняваме са били запълнени. В момента има и много заявки за организирани и индивидуални посещения, увери експертът. В района на с. Граматиково има доста туристически маршрути, изложени на сайта на ПП "Странджа".

От там тръгват маршрутите за Тракийското светилище Индипасха, към село Кондолово и местността Качул, където в момента се изгражда специализиран разсадник. През този сезон може да се види странджанската зеленика, символ на парка и странджанската зеленика, както и древни светилища. От дирекцията на парка съветват туристите да не се спускат самоцелно, без водачи, по информация на приятели и познати, защото района е силно насечен и е възможно да се загубят.



Прочетено: 11840 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Маската Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Община Бургас следобедно спокойствие Конкурс прическа Бургас 2009 Созопол След баня Дружинката Spirit of Burgas Руски паметник, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development