Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Билетите на Черноморец – Бургас за мача с Берое в продажба от сряда



Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на „Черноморец – Бургас” и Берое” Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май
Ключови думи:
17 Май 2011, Вторник



Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на Черноморец – Бургас и Берое Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май, в 14 часа на касите на стадион Лазур и в хотел България. Цените на билетите са без промяна от последните два мача домакински мача на отбора – съответно за сектор В 6 лева и сектори Б и Г по 5 лева . Феновете на гостуващия отбор ще влизат с билети на стойност 8 лева.

 Днес футболистите на Георги Василев тренираха веднъж на кампуса „Гнездо на акули”. Всички играчи участвали в мача с „Миньор” са здрави и тренират на пълни обороти. Таранът Муса Койта се възстановява с добри темпове, но лекарският екип ще прецени след последната тренировка утре, дали той ще може да вземе участие в предстоящия двубой.  Младежкият национал Георги Терзиев, който бе сред номинираните и присъства на церемонията по определянето за най-добър млад футболист, също се чувства добре и ще използва престоя си в столицата, за контролен преглед на който ще се установи степента му на възстановяване от травмата.
 Всички останали футболист и са здрави и тренират с настроение след успеха от последното гостуване на отбора. Преди тренировката Хайме Браганца почерпи за поредния си гол в първенството с натурални сокове и шоколадови бонбони. Португалецът, който дебютира за „акулите” на първи април има изиграни девет мача за отбора, като в тях е отбелязал и три гола.
 Утре от 11 часа е последната тренировка на „Черноморец – Бургас” преди срещата с „Берое”. След нея старши треньорът Георги Василев ще определи групата футболисти, които ще излязат на лагер преди двубоя. Мачът със старозагорския тим е в сряда от 18.00 часа. По същото време са и останалите срещи от 28 кръг на първенството на страната.


Прочетено: 4266 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Списание Влъхвите Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas Поглед от дрон Бургаският кей Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 бункер Вече съм голяма kq
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development