Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Поморийка стана Пепеляшка на бала с Мерцедес от радио MIXX



19 Май 2011, Четвъртък



Многостранният талант Таня Милева спечели в петата кампания Aбитуриентът на радио MIXX

Извинителна бележка за отсъствие от час и бонус Мерцедес GL500 със собствен шофьор получи абитурентката Таня Милева от радио “MIXX” в деня на завършването си.

За пети път медията организира кампанията “Стани абитуриент на радио MIXX”. Тази година по регламент  желаещите да участват  трябваше да впечатлят журито и слушателите със свои забавни истории, щури снимки, бисери от  бележника, култови и незабравими спомени от ученическия живот. 

По всички възможни канали за комуникация - през скайп,  фейсбук, на ефирните телефони, във форумите на сайта на радиото www.radiomixx.net учениците "загряха" програмата с настроение, изобилни случки и ентусиазъм. ВИП-изпращането, категорично с най-много фенове в социалната мрежа, отиде в Поморие при Таня, която завършва  СОУ ''Иван Вазов'' в града.

Дванайсетокласничката очарова феновете с хумористична забележка в бележника, според която ученичката е изгонена от час, защото слуша радио MIXX. Вместо родител, който да прибере предавателя, от който Таня е слушала любимото си радио, MIXX оцени всеотдайността и оригиналността на зрелостничката с луксозна лимузина за изпращането й.  

Таня е активен млад човек, с многостранни интереси и заложби. Тя участва в литературни конкурси, занимава се с театър, защитава екокаузи, има активна гражданска позиция. Последната й запомняща се изява е участие във  филма „Memento vivere! Memento mori!“ /лат. ”Помни живота! Помни смъртта!”/, който е дело на възпитаниците на  СОУ ”Иван Вазов” - Поморие. Ученическото творение постигна изключителен успех и обра много престижни награди с актуалната си тематика и послание. 

Да помни и преследва хилядите мечти, които има, както и  да продължава да си измисля нови, пожела на своята талантлива Aбитуриентка екипът на радио MIXX. Като на истинска съвременна Пепеляшка, Мерцедес GL500 пасна на Таня идеално и тя предизвика истински фурор при появата си с луксозното возило, облепено със знаците на любимото и на поморийци радио “MIXX”.



Прочетено: 24146 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Графила 2009, Бургас АВТОСЕРВИЗ Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков ухажване Машините на Леонардо пазач Алеша Бул Христо Ботев в Бургас Флора Бургас 2009 Великолепието на Париж от Бутик Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development