Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В мегата на кича - хотел Приморец, рускоговорящи собственици на имоти в България наградиха български фирми



На заключителната тържествена церемония на конкурса бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна
Ключови думи: Русская звезда, конкурс, хотел приморец, приморец, рускоезични, собственици на имоти, руски бизнес, руски турист
04 Август 2011, Четвъртък



Русская Звезда е обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България и опит да наложат свой стандарт, както и да наложат претенциите и очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната

Най-добрите български предприятия бяха удостоени с награда в конкурс "Русская звезда"
 
На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 2011- обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България. Конкурсът се стреми да даде позитивна насока и допълнителен тласък в развитието на българо-руските делови контакти и културни взаимоотношения, да съчетае очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната, с тези на българските компании, предоставящи стоки и услуги в редица сфери на икономиката.

На заключителната тържествена церемония на конкурса бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна. Резултатът – една наистина красива гала вечер в хотел "Приморец", по време на която се проведе церемонията с награждаване на победителите в 17 категории.

Официалните гости на гала вечерта споделиха пред медиите своите очаквания за конкурса като ежегодно събитие:

Областният управител за Бургаска област, г-н Гребенаров, поздрави журито и организаторите с "поставяне на началото на една дълга история на конкурса".

Максим Альошин, Вице-консул в генералното консулство на Руската Федерация у нас, прогнозира повече участници догодина и прикани публиката да аплодира събитието с "На добър час!"

Почетният консул на РФ в Бургас, г-н Фотев, заяви: "Подобни събития създават допълнителни възможности за развитие на взаимноизгодното сътрудничество между българския и руския бизнес."

Най-аплодирано бе словото на г-н Рагин, председател на БХРА, който припомни културно-историческата нишка, свързваща българи и руси: "Позволете ми от името на българския туристически бизнес да се обърнем към нашите руски гости със словата – Здравствуйте, братушки! – топли думи, изказани от нашите деди преди стотици години, смисълът на които знаем всички. Туристическият бизнес гледа с широко отворени очи към руския пазар. Руския турист е обявен за турист номер 1, със своята душа, сърце, а също и с платежноспособността си."

На церемонията по награждаването присъстваха и членовете на журито, в чйито състав бяха включени руски и български бизнесмени и дейци на науката и културата, с председател – народната артистка на Русия, Лидиея Федосеева-Шукшина. Между официалните гости на вечерта бе и Лариса Голубкина, известна актриса на руското кино и театър.

Конкурсът се проведе за първи път тази година. Основна цел на организаторите – Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в България "Альоша" и издаваното на руски информационно-развлекателно списание "The Sea", е да се обедини и изтъкне опита на най-добрите български предприятия за стоки и услуги, ориентирани към пазара на руско-говорящите клиенти у нас.




На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201

На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201

На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201
Прочетено: 16504 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Кукерландия 2011, Ямбол бял минзухар Първа копка Стилът на знаменитостите Конкурс прическа Бургас 2009 Община Бургас само черноморец бургас Pepi Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Конникът в парк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development