Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Несебър
Кулминацията на парти сезон 2011 е в Слънчев бряг

Kарл Кокс в Какао Бийч в събота вечер



Kарл Кокс в Какао Бийч в събота вечер
Ключови думи: Kарл Кокс, диджeй, Global Gathering, Cacao Beach, парти сезон 2011, Слънчев бряг, Метрополис
19 Август 2011, Петък



Kарл Кокс или Най-влиятелният диджeй на планетата според Global Gathering ще запали пясъка на Cacao Beach в събота. Кулминацията на парти сезон 2011 е в Слънчев бряг тази събота и главните виновници са Метрополис и легендата в световната денс индустрия Карл Кокс.

Kарл Кокс или Най-влиятелният диджeй на планетата според Global Gathering ще запали пясъка на Cacao Beach в събота.

Кулминацията на парти сезон 2011 е в Слънчев бряг тази събота и главните виновници са Метрополис и легендата в световната денс индустрия Карл Кокс. Безспорно най-любимият диджей на всички времена се завръща в България, за първото си плажно парти и едва ли някой го интересува, че звездата обича суши, ще дойде с чартърен полет и кои местни забележителности планира да разгледа – защото това е Карл Кокс - диджеят, който винаги пълни залите на макс, диджеят с най голямата усмивка и завладяваща харизма зад пулта, некоронованият крал на планетата наречена ТЕХНО. Само  преди около месец легендарният британски продуцент и техно и хаус диджей прегази eлитна конкуренция в лицето на Tiesto, Armin van Buuren и Pete Tong след допитване до феновете на денс фестивала Global Gathering, които го обявиха за най-влиятелният дидежей на Земята. Kарл Кокс е истинска икона на денс индустрията и през последните 30 години е павирал  пътя за електронната денс музика, разбивайки стилови граници и събирайки милиони последователи на дансинга по целия свят. И без да трябва да му застилат червен килим, което  противоречи на една толкова голяма и в същото време толкова земна звезда, домакините от Метрополис са подготвили грандиозно шоу за любимеца си. Над 10 000 фена се очакват на Cacao Beach на 20 август, a организаторите вече са вдигнали  над 100 кв. м сцена, която в събота ще бъде оборудвана с гигантски  LED екран, топ саунд и light шоу от професионалният международен екип на GretschHouse.

Carl Cox


Carl Cox


Прочетено: 8532 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София БЪДИЩЕ Стилът на знаменитостите хотел приморец Мишка етюд 01 Созопол Жълто подрумиче Републиканска след ремонта Флора Бургас 2009 флора 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development