Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Липсват съществени промени в данъчното законодателство



Ключови думи:
30 Октомври 2011, Неделя



Становище на КНСБ по проектите на Закона за акцизите и данъчните складове, Закона за данъка върху добавената стойност и Закона за данъците върху доходите на физическите лица 2012 г.

Като цяло, запазва се тенденцията от последните години за липса на съществени промени в данъчното законодателство. Повечето промени се диктуват от необходимостта за синхронизиране с европейското законодателство, както и с договорени графици за извършване на  промените. Въпреки всичко, една малка част от предвижданите промени са неприемливи за КНСБ, а отделно от това ние имаме важни, според нас,  предложения за усъвършенстване на данъчното законодателство

По проекта на Закон за акцизите и данъчните складове

Приема се, че увеличението на акцизната ставка на газьола и керосина е продиктувано от договорен с ЕК график. Неприемливо е обаче въвеждането на акциз върху природния газ използван като гориво за отопление.

По проекта  на Закон за данък върху добавената стойност

Изключително силно притеснение в предлаганите изменения и допълнения на Закона за ДДС будят предвижданите промени в режима на облагане на туристическите услуги.

По проекта на Закон за данъците върху доходите на физическите лица

КНСБ продължава да отстоява дългогодишно си предложение за въвеждане на необлагаем минимум в размер на минималната работна заплата за страната.

Пълният текст изтеглете по-долу

Становище на КНСБ по проектите



Прочетено: 4130 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
полети и пристани 02 Флора Бургас 2009 Международен Семинар на фризьорите София Мой хороший знакомый из Бургаса жълто Нова професия къща над р-нт Пътна помощ Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Щрауси край Грудово информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Хималаи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development