Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Игрите в ежедневието



14 Февруари 2012, Вторник


Автор: Лъчезара Боева, студент БСУ

Още от древноста игрите са присъствали в ежедневието на хората. Спрямо епохата и развитието на технологиите те са си измисляли най различни игри за да разнообразят тежкото си ежедневие. Във епохата на рицарите например е имало игри с дуели или игри за стрелба с лък.

В днешно време най-популярни са електронните игри. Още от 80-те години, че и по рано хората са играели всякакви различни електронни игри. Компаниите като Нинтендо, Сега, Атари, Сони Плейстейшън и други процъвтяваха през 90-години. Всяко едно дете искаше да си има електронна игра в къщата си и да играе с приятели или със семейството си на множеството разнообразни игри. По това време много модерни бяха и електронните игри с жетони. Много деца и младежи прекарваха по цял ден в клубовете за игри с жетони и чакаха с нетърпение да се освободи любимата им игра и да дойде техния ред да пуснат жатона и да играят.

Сега са най-популярни компютърните игри. Почти всеки си има собствен компютър и в почти всеки един има множество инсталирани игри. Когато се появиха игри като Age of Empires или Starcraft много хора не ставаха от комповете с дни, а дори и със седмици.

Наскоро от последните няколко години се появиха и флаш игрите. Мънички игри, но и не натоварващи със сложността си. Повечето сайтове, които предлагат флаш игри са напълно безплатни и всеки може да играе тези игри по колкото си пъти поиска 24 часа в денонощието. Много хора ги предпочитат в последно време и са станали част от ежедневието им, а децата не пропускат ден, в който като си напишат домашните да не седнат да изиграят някоя от любимите си игри. Хубавото на флаш игрите, е че са изключително много на брой и много разнообразни. Постоянно се създават много нови игри спрямо интересите на сегашното поколение.

Все по популярни започват да стават и 3D флаш игрите, а с напредването на технологиите можем да очакваме всякакви чудеса в сферата на игрите.

Игрите в ежедневието, Лъчезара Боева, студент БСУ



Прочетено: 4762 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Летен театър Йордановден 2011, Бургас - от Тина така е по-добре Списание Влъхвите европейка Гараж на село морето и ние Море,земя, въздух Цвете АВТОСЕРВИЗ Цвете Бул Христо Ботев в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development