Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Над 30% повече посетители на изложенията в панаира



Винария
Ключови думи: Винария
18 Март 2012, Неделя



Над 30% повече са посетителите, които разгледаха изложенията в Международен панаир Пловдив в първия ден от тяхното откриване, в сравнение със старта им през миналата година.

 Регистрираните специалисти  са се увеличили с 36%, а продадените билети – с 33%. Международните изложби „Винария“, „Фудтех“ и „Хорека Пловдив“ се провеждат съвместно за втори път. Те започнаха на 15 март и ще продължат до 18 март.
    10% от гостите са собственици на фирми, 33% - мениджъри. Най-голям е интересът към вината и алкохолните напитки, винения туризъм, оборудването за винопроизводство и лозарство.
    Експозициите от изложбата за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“ също привличат вниманието на гостите. 25% от тях са посочили, че идват, за да видят  продукти на хранителната индустрия, 15% - машини и съоръжения,  11% - материали, суровини и консумативи. Оборудването и обзавеждането за ресторанти, барове и търговски обекти от изложението „Хорека Пловдив“  е било целта на 31% от посетителите през първия ден. В двата форума участват директни и представени фирми от 10 държави.
    Дойдохме тук, за да се срещнем с български предприемачи от хранителната индустрия, но имахме интересни преговори с много компании от други държави, дори от Саудитска Арабия, заяви Херберт ван Слоис, представител на Асоциацията на производителите на машини за хранителната промишленост GMV - партньор в организирането на холандската търговска мисия, която гостува в панира на 15 и 16 март. Тя избра изложението „Фудтех“, за да установи безнес контакти у нас.
    В деловите срещите се включиха 15 холандски и близо 40 български компании. Българските мениджъри, с които разговаряхме,  имат амбиция да купят модерни технологии и техника, сигурен съм, че по-късно ще има резултати от мисията, коментира  Херберт ван Слоис. Участници в преговорите ще бъдат поканени да посетят безплатно две изложения в Холандия през 2013 г., за да се срещнат и с други компании.




Прочетено: 2938 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Ива цвят pepi КАМЕРА Tiffi Shop Странджански извор ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Бургаският кей моите цветя Конкур глазами зрителя бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development