Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Bourgas.Org
Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach



Ключови думи:
25 Юли 2012, Сряда



В два поредни дни българската публика ще се пренесе в атмосферата на столицата на електронната музика, Ибиза, с две от най-популярните летни партита там

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.

Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon – парти властелина Sven Vath, който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK. Публиката на Cacao Beach ще чуе и тандема Davide Squillace и Matthias Tanzmann - двама резидента на емблематичния в Ибиса и цял свят парти бранд Circo Loco. Разбира се, и двете вечери част от настроението ще бъде осигурено от Metropolis DJs.

Билетите на промоционална цена за събитията свършиха още в първите дни на продажбата, но в момента ценните пропуски все още се продават на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann и на цена от 25 за Sven Vath и KiNK Live. Комбинираният билет Teleport Ibisa за двете партита пък е на цена от 40 лева в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Горещият уикенд ще започне във вечерта на 17 август, когато зад пулта ще застанат диджеят от Неапол Davide Squillace и колегата му Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия. Тандемът е в челните редици на серията Circo Loco от 2007-ма година насам. За това време са постигнали забележително разбирателство, като Squillace отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а Tanzmann е пазителят на емблемата на парти бранда – чистият танцувален тек хаус. Изключително важно за серията CircoLoco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е именно любопитството към новото в електронния ъндърграунд. По-късно то прави поредицата емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят. Звученето в сетовете на Davide Squillace и Matthias Tanzmann пък гарантирано представя най-силното на европейската сцена в момента, така че остава само да очакваме с нетърпение какво ни е приготвил лудият клоун – най-копираната парти визия в последното десетилетие!

На 18 юни прогнозата е парти температурата да се покачи до най-високите си стойности това лято, с участието на непреходния парти властелин Sven Vath. Доказан титан в денс културата, той отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество в електронната музика. С 20-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath е любим на няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук, безкомпромисното развитие и погледът, който винаги е отправен напред, в бъдещето. Приносът му към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от продуцентите, към които Sven Vath е демонстрирал особена симпатия е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години, във всички точки на света. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото турне на Vath - The Year of the Dragon Tour 2012.





Прочетено: 7510 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepta Машините на Леонардо Флора Бургас 2009 Pepi Странджа Гората братска дялба камини всичко за отопланието Храбрая ворона Община Бургас Гъбките Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development