Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лили Друмева и Николай Николов - на Бард Фест



Лили Друмева, Николай Николов, Фестивал Солени ветрове
Ключови думи: бард фест, Солени ветрове, фестивал Солени ветрове, Лили Друмева, Николай Николов
28 Август 2012, Вторник



Новият авторски тандем Лили Друмева и Николай Николов щез арадва своите почитатели с ново участие – този път на Бард Фест Ловеч. Между 31 август и 2 септември Ловеч ще се превърне в музикална сцена, за да посрещне талантливи музиканти от цялата страна.

Това ще е първото участие на Лили Друмева и Николай Николов след като получиха наградата „Ключ сол” за виртуозно музикално изпълнение на фестивала „Солени ветрове” в Бургас.
Двамата музиканти обединяват своите творчески сили през юли 2012 г., като съчетават в едно огромния си опит и талант в създаването на авторска музика.
Лили Друмева (вокал, китара, цигулка) е пионер в кънтри и блуграс музиката на Балканите. Името й се свързва и с първата българска кънтри група Lilly of the West, която може да се похвали с девет албума. Освен основател на бандата, Лили е вокалист, композитор, мултиинструменталист и продуцент.
Гласът й може да бъде чут в ефира на Радио София, а журналистическата й кариера я отвежда и в телевизия BBT. Отвъд множеството си проекти певицата е лауреат на международни конкурси и е носител на редица световни награди в областта на кънтри музиката.
Сценичният й партньор Николай Николов е виртуозен китарист, завършил ДМА „Панчо Владигеров” с отличие. Той е един от основателите на група Акустика, заедно със Стамен Янев и Благовест Зерлиев (Атлас). Николай е носител на множество награди от международни конкурси, солист е на оркестри и е автор на красиви инстументални пиеси.



Прочетено: 18877 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
http://rosengeorgiev.com Стилът на знаменитостите ahtopol къщичка в градината през деня не трябва да спиш! Първа копка Гъбките Конструкция Бургаският мост през 2011 г. аз Мебелна Фабрика ДИЕЗ Журналистка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development