Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

EDITORS на сцената на SPIRIT of Burgas



EDITORS на сцената на SPIRIT of Burgas
Ключови думи: Spirit of Burgas, Editors, Морска градина, The Weight of Your Love, Tom Smith, централен плаж
13 Юни 2013, Четвъртък



Алтернативната рок група ще свири пред феновете си на 27 юли, точно след ZAZ. 

Петорката от Бирмингам – Tom Smith (вокал, китара, пиано), Russell Leetch (бас китара, бек вокал), Ed Lay (барабани, бек вокал, перкусии), Justin Lockey (китара) и Elliott Williams (клавири, бек вокал) ще бъдат в България по покана на SPIRIT of Burgas 2013. Това ще е първото идване на алтернативната рок банда на наша земя.  Те ще представят на своята публика песните от последния си албум – The Weight of Your Love.

Британската група се формира през 2002 г. До момента има два платинени студийни албума от общо три, продавайки няколко милиона копия по целия свят. Дебютният им албум “The Back Room” издаден през 2005 г., съдържа в себе си хитовете „ Munich” и „Blood”. Следващата година е номиниран за Mercury Prize – награда за най-добър албум в Обединеното кралство и Ирландия.
Успехът им продължава със следващия албум, който достига първото място в UK Album Chart през 2007-а и печели номинация на Британските награди. Третият студиен албум на EDITORS излиза на пазара през октомври 2009-а и историята се повтаря – първо място в чарта. Очаква се четвъртият им албум да излезе в началото на месец юли, тази година след повече от две години записи. Първият сингъл от албума е „A Ton of Love”.  Междувременно китаристът Крис Урбановиц напусна групата. В същото време вокалистът и текстописец Том Смит е доста активен извън групата.

EDITORS преминаха през труден момент. Въпреки всичко те се радват на препълнени зали и успех в класациите. Бандата ще се изявява на много фестивали тази година – Rock Werchter 2013, Glastonbury, T In The Park, Reading Festival и най-накрая ще видим бандата на сцената на SPIRIT of Burgas 2013.


Прочетено: 9234 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Приятелки в три цвята Водна топка Флора Бургас 2009 В Несебър Мото клуб Краси Бургас, ФЛОРА 2009 Сладурани с ЛЕГО pepi хубава вечер Spirit of Burgas За Майсторите!!!!!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development