Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Студентски форум – Световно кафене под мотото Многообразието дава вкус на животаКлючови думи: червен кръст, бмчк, бургас
20 Юни 2013, ЧетвъртъкНа 20 юни 2013 г. от 15.30 часа до 17:30 часа в Изложбена зала на Младежки културен център – Бургас доброволци на Български младежки Червен кръст-Бургас ще проведат Студентски форум – Световно кафене под мотото Многообразието дава вкус на живота. 

Доброволците на бургаската младежка организация на БЧК ще привлекат студентската общност и представители на младежки организации и заинтересовани страни в открита дискусия по различни въпроси, свързани с имиграцията в България.  Обмяната на мнения и нагласи към миграционните процеси в града ще повиши информираността на младежите по темата и ще спомогне за създаването на позитивно и недискриминативно отношение към мигрантските общности в страната и града.
 
Студентският форум е част от младежка информационна кампания в рамките на проект “Положителните образи на имиграцията в България”, който се осъществява от Български Червен кръст с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни. Основна цел на проекта е повишаване на информираността на приемащото общество и младите хора в градовете с най-големи мигрантски общности в страната за миграционния феномен и създаване на положителни нагласи за споделяне на хуманитарните ценности, зачитане на различията и недискриминация. 


Прочетено: 8400 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
тръби Стилът на знаменитостите kupi dari лека вечер Менструална чашка MeLuna Хималаи Журналистка Флора Бургас 2009 успях! Извор на Марина река небе Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development