Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас - безплатни консултации на пострадали при ПТППТП, Мбал Бургас, Бургас, пострадали при ПТП
Ключови думи: ПТП, Мбал Бургас, Бургас, пострадали при ПТП
07 Август 2013, СрядаМБАЛ- Бургас подкрепи Сдружение SOS-ПТП в Информационната кампания, насочена към повишаване правната и застрахователна култура на гражданите при настъпване на ПТП.


В тази връзка от 05.08.2013г. във фоайето пред Шокова зала на „Хирургически корпус“ в специален информационен кът всички пострадали ще могат на място да получават съдействие и съвет, както и безплатни консултации за правата им на пострадали при ПТП от сътрудници на Сдружение „SOS-ПТП“. Оказването на съдействие за получаване на парично обезщетение от застрахователната компания на пострадали при ПТП или на близки на починало при ПТП лице е от изключително значение с оглед възможността на пострадалите да получат качествена медицинска помощ, възможност за провеждане на скъпо струващо лечение и следрехабилитационни процедури; извършване на хирургически и други медицински манипулации и интервенции; възможност за получаване на професионална психологическа подкрепа и съдействие, закупуване на скъпо струващо оборудване за трайно увредените лица, както и възможност за връщане към нормален начин на живот с гарантирана финансова обезпеченост.


Прочетено: 12150 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Международен Семинар на фризьорите София Underground строителство Синята пеперудка улична картина ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ Бургас, Богориди Нова професия Полет Рмонтиране(рециклиране) Шарнирни болтове
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development