Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фотографски конкурс - Бургас



09 Август 2013, Петък



Фотографски конкурс NO PHOTO:  Трафикът на хора през обектива 


Местната комисия за борба с трафика на хора към Община Бургас, Националната комисия за борба с трафика на хора, съвместно с Бургаска фотографска общност, сдружение Фотоклуб „Осмо изкуство“, със съдействието на Фотографски Системи ООД, организират фото конкурс със заглавие „NO PHOTO: Трафикът на хора през обектива“, посветен на проблема трафик на хора.  
 
Фотографското око вижда неща, скрити за обикновения поглед, показва ни реалността ярко и точно. Конкурсът цели да го насочи към организаторите и жертвите на съвременната форма на робство – трафика на хора. С това ще помогнем на младитe хора да бъдат информирани и да правят съзнателни избори в живота си.
 
В конкурса могат да участват професионалисти и любители фотографи. Авторите могат да предложат два вида снимки: фотография и дигитално обработена снимка, като не могат да кандидатстват със снимка, която вече е участвала в конкурс.
 
Организаторите на конкурса ще осигурят пространство за изложба на най-добрите фотографии в гр. Бургас. Журито ще обяви резултатите си до 10 октомври 2013 г. на сайта на Националната комисия за борба с трафика на хора и на сайта на Община Бургас. Награждаването на победителите ще се състои по време на откриването на изложбата. 
 
Повече информация за конкурса можете да намерите на www.antitraffic.government.bg, www.photo-cult.bg, www.photo-forum.net, както и на страниците на списание Фото мания, които са официален медиен партньор на инициативата.
 
Трафикът на хора е бизнес с огромни печалби, а също престъпление, кошмарът от който преследва жертвите си цял живот. Той има много лица. Често истината е скрита зад усмивка и грим, зад приятна външност. Трафикантът и жертвата – двете страни в играта, в която стратегията е аз печеля – ти губиш.
Хората, чиито лица търсим са момичета от нощните клубове, просещи деца на улицата, експлоатирани от работодателите си хора, ромски жени, чиито бъдещи деца са за продан в чужбина. Това са пострадалите от бизнеса с човешки същества, често без самите те да си дават сметка за това. 


Прочетено: 9066 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Конкурс прическа Бургас 2009 Храбрая ворона Египет Духовности синьо Странджанска гора следобедно спокойствие Неизползваната жп линия в парк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development