Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Най-внимателните и бързи състезатели Илина и Петър спечелиха любителско рали в Бургас



Ключови думи: Бургас, Любителско РАЛИ
28 Юни 2015, Неделя



Клуб Медия и Общество към Национално сдружение Младежки Глас, със съдействието на Автомобилен Спортен Клуб Вромос и Красико спорт и партньорството на Мол Плаза Бургас организира Любителско РАЛИ.


Събитието се проведе под мотото: „Включи се и ти! Покажи, че можеш да шофираш разумно!”.
 
„Ние искаме да отправим апел към всички за безопасно шофиране. Нека бъдем разумни в действията си по улиците, а демонстрациите и високите скорости да оставим за мероприятия като това, на обезопасен терен под зоркия поглед на професионалисти” каза Славея Русева – председател на клуб „Медия и общество” към сдружението.
 
Любителското рали започна с демонстрация на професионални автомобили пред множество младежи, посетили мероприятието. Умелите състезатели показаха майсторство на терена пред зрителите.
Състезанието се проведе на две части -  за жени и мъже. Първо място грабна най-бързата жена Илина Русева с време 1:09 мин. Илина се състезава в категорията до 1400 ст³. С 1:02 мин. при мъжете се нареди на първо място Петър Димитров. Петър се състезава в категорията до 1400 ст³.
Най-бързия мъж и най-бързата жена се изправиха един срещу друг на терена с непознат до тогава автомобил. Войната между половете приключи с победа на най-бързият мъж. В категорията над 1600 ст³ при жените заеха Мария Димитрова на първо място, Гергана Атанасова на второ място и Теодора Пенчева на трето място. Анета Димитрова грабна второто място до 1400 ст³.
При мъжете до 1400 ст³ второто място взе Никола Димитров и Мирослав Дюлгеров на трето място. До 1600 ст³ се класира Мариан Русев. Над 1600 ст³ първите три места заеха: Теофил Лучков, Живко Георгиев и Георги Кирязов. Всички победители бяха наградени.
С подкрепата на проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.
 
Мероприятието се проведе в денят на ужасната трагедия, в която загина пилота Тодор Славов. Организаторите изказват своите съболезнования към семейството и приятелите на автомобилния състезател.



Бургас организира Любителско РАЛИ

Бургас организира Любителско РАЛИ

Бургас организира Любителско РАЛИ
Прочетено: 45966 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
587
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 бункер съботно кафе ХРИСТИ Балчик Гъбките Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Алёша. 9 мая 2015 года Стилът на знаменитостите майк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development