Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отличия за най-добрите от КЛУБ 2015 на Успелите деца на България вчера



Ключови думи:
12 Юни 2016, Неделя



Фондация „Димитър Бербатов“ отличи и лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ вчера, 10 юни, в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.

Фондация „Димитър Бербатов“ отличи и лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ вчера, 10 юни, в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.
Победители в област Изкуства са: Дони Петров (танци) от гр. Стражица във възрастова категория I-IV клас; Николай Маринов (пиано) от гр. Пловдив в категория V-VIII клас; Александра Драгова (танци) от гр. Хасково в категория IX-XII клас. В област Наука победител в категория I-IV клас е Мария Дренчева (математика) от гр. София; в категория V-VIII клас Евгeни Кайряков (математика) от гр. Пловдив; Петър Гайдаров (проектна математика) от гр. Пловдив в категория IX-XII клас. В област Спорт победителите са: Мария Манова (фигурно пързаляне) в категория I-IV клас – гр. София; Нургюл Салимова (шахмат) в категория V-VIII клас – с. Крепча. Като прецедент заради максималните си успехи през годината лауреати станаха и другите две финалистки в същата категория – Елиза Панчева (фигурно пързаляне) и Ивана Каменова (карате); Ивайло Маринов (кикбокс) в категория IX-XII клас – гр. Бургас.
За поредна година фондация „Димитър Бербатов“ отличи дете от български училища зад границаНайден Йорданов (вдигане на тежести), който живее и учи в Испания. За втора поредна година се връчи отличието за високи педагогически постижения. Победители в категорията са треньорите на Елиза Панчева и Мария Манова Ина и Андрей Лутай.
 
„Скъпи деца, радвам се че за поредна година сте тук. Това означава, че продължавате здраво да се трудите! Следя всичките ви изяви и постижения и те ме правят истински щастлив и горд, че съм българин – заради вас!“ - каза Димитър Бербатов. „Благодаря на директора на фондацията – Диди Ходжева, и екипа, които целогодишно работят с децата, отговорно и с много любов. Благодаря и на нашия домакин Sofa Ring Mall!“
 
В церемонията по награждаването по традиция взеха участие деца от фондацията. „Ню Воисис” с ръководител Деси Станкова откриха с „Доброта“, Аделина Радева от гр. Русе огласи подножието на Витоша с „Боянският майстор“, Кристиана Асенова от гр. Търговище разчувства всички с „Пак съм у дома“, а момичетата от „Арт Воис център» от гр. Пловдив с ръководител Румяна Иванова: Валентина Никова, Елеонора Иванова, Елия Тодорова, Лидия Ганева и Никол Канева «забиха» здраво мъжката класика „Високо“. Закриването беше доверено на страхотния Радко Петков от гр. Троян с изпълението на “I believe I can fly…” заедно с Виктория Главчева, Даниела Пирянкова, Кристина Баракова и Мариам Маврова. Водещ на церемонията бе Мария Силвестър.
 
Sofia Ring Mall беше основен спонсор на мащабното събитие. За всички гости безвъзмездно бяха предоставени продукти на Данон и сладоледи на Изида.
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката.
Всяка година пробоно за Фондацията работят дигитална агенция e-marketing, „Юнайтед Партнърс” – агенция, специализирана в интегрираните маркетингови комуникации и „Агенция на годината“ за 2014 година, както и доброволци. 
 
Повече за проекта можете да прочетете на уебсайта: http://dberbatov.org/projects/nagradi/ и да следите неговия статус във Фейсбук страницата: http://on.fb.me/QFD3NB
 
 
За Фондация “Димитър Бербатов“:
 
Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.


Прочетено: 35938 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
586
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж1 лека вечер Арменската черква Сурп Хач ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Арина Великденско яйце МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА след кафето GRAPHILLA 2009, Бургас Созопол. морето pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development