Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Артистини – най-малките ученици в Музикалното училище се изявяват тази вечер

АртИстини от най-малките в Музикалното училищеКлючови думи:
30 Март 2017, ЧетвъртъкТази вечер Националното училище за музикално и сценично изкуство Проф. Панчо Владигеров отваря врати за  петото издание  на Артистини. 


АртИстини – най-малките ученици в Музикалното училище се изявяват тази вечер.

Проектът стартира в началото на учебната година  и в него участват най-малките артисти на бургаското музикално училището – децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Проектът стартира в началото на учебната година и в него участват най-малките артисти на училището – децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Ученици и преподаватели, чрез музиката и словото, ще съберат красотата на България на едно място и ще разкажат на зрителите за нея. В сценичната реализация са включени най-силните стихове посветени на Родината, създадени от знаменити български поети от различни поколения.

В са също музикални произведения на композиторите Мария Палиева, Красимир Милетков, Добри Христов, Парашкев Хаджиев, Андрей Стоянов и др. На сцената ще излезе и Детски хор при училището по изкуства с диригент Тодорка Бинева.

Концертът „Моята България” се осъществява в рамките на проект „Артистини”, този четвъртък – 30 март от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен. Прочетено: 2212 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БГ СМЕШКИ Бургаският кей Международен Семинар на фризьорите София Фонтанът на врабец Конкурс прическа Бургас 2009 АХИЛОЙ Бургас, Богориди витраж4 Spirit of Burgas Български секс магазин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development