Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас продължават с лекциите на тема Пътна безопасност



ПТП, БЧК, Бургас
Ключови думи: ПТП, БЧК, Бургас
06 Юни 2017, Вторник



Статистиката показва, че за младите водачи, опасността от участие в ПТП е до четири пъти по-голяма от тази на водачите с опит.

Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас продължават съвместните си лекциите на тема „пътна безопасност“. Над един месец представители на двете организации се срещат с млади водачи, като им разясняват най-честите причини за ПТП-та и как може да се предпазим от тях.

Статистиката показва, че за младите водачи, опасността от участие в ПТП е до четири пъти по-голяма от тази на водачите с опит. Именно поради тази причина двете организации са категорични, че тази лекция е от изключителна полза за бъдещите шофьори. Интересен факт е, че на лекциите присъства и една много любопитна личност, наречена „Посланик на живота“. В ролята на този посланик е момиче-член на Сдружение SOS-ПТП, което преди няколко години претърпя изключително тежко ПТП, при което пострада жестоко.

В момента все още тече нейното възстановяване, но с всеки изминал ден тя показва невероятна вола за живот и борба с тежките удари на съдбата. „Посланик на живота“ води лекциите с младите водачи, и е техен ментор относно това какво преживява човек, който попадне в ПТП и как може да намерим вола да се преборим с това.

Двете неправителствени организации призоваха родителите да купуват само ученически раници за първи клас със светлоотразителнои елементи.

Тази инициатива на Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас ще продължи и през следващите няколко месеца.


Прочетено: 29383 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
588
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Богориди, Бургас Цъфнали череши Извор на Марина река КАРФУР Инсталация Стара къща на ул. Казан за топло Бургас, мостика Етнографски Музей БУРГАС сградата на Общината Pepi европейка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development