Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
горя апартаментът на руснак в Свети Влас

26 Август 2010, Четвъртък

На 25.08.т.г. около 10.27 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е е получено съобщение за горящ апартамент в к-с «Форт Нокс – Панорама», разположен в землището на Свети влас, собственост на 37 годишен руски гражданин

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Ретро парад на колела обиколи Несебър и Слънчев бряг

„Да не забравяме кой печели войната”, това извика велинградският свещеник Антон Добрев по време на награждаването на VII- мия ретро парад Несебър 2010. Свещеникът представи руското копие на BMW R-71, известният мотоциклет М-72 с картечница, произвеждан от 1945 до 1970 г. Той се конкурира с немска машина от 1942 г., конструирана за нуждите на Вермахта през Втората световна война- моделът Zundapp KS 750.

прочетено 1933 пъти
0
Несебър избра своята кралица

Вечерта преди 15 август ще се помни дълго, защото Несебър избра своята кралица. Красиво събитие превърна амфитеатъра в стария град в интернационална сцена на радост и емоция, където всички кандидатки за титлата имаха възможност да изявят своя талант и потенциал. За втора поредна година Община Несебър организира конкурс за красота наречен “Кралица Несебър”. Измежду многото хубавици журито имаше нелеката задача да отличи най-красивата дама и нейните подгласнички. Кандидатките за короната първо се представиха пред публиката, след това дефилираха в спортно облекло, символизиращо съпричастността към идеята за Зелен Несебър, а в последния, трети кръг, блеснаха в красиви вечерни тоалети. Перфектната организация, превърна състезанието в истински спектакъл, като в паузите между кръговете, публиката аплодираше горещо музикални изпълнения на айдъла Митко Атанасов.

прочетено 2715 пъти
0
Парад на ветрилата, грандиозен спектакъл- собствен продукт, тематични партита и важни екопослания – естетически акценти в празника на града

От повече от 120 години Несебър чества своя празник на 15 август, когато българската православна църква отбелязва деня на голяма Богородица. В последните няколко години големият ден за града на ЮНЕСКО се чества по-различно и има нов формат, като предстоящият празник ще премине под мотото „Аз обичам зелен Несебър”. Това е една инициатива на община Несебър, чиято идея е да се акцентира върху екологията, която е приоритетна политика за 2010 за всички общински структури. Фокусът на внимание ще бъде към чистата природа, чистото море и плажове. Целта на инициативата е отговорно отношение към природата да стане начин на мислене, действие и начин на живот. Защото какво представлява туризма без чисто море и чисти плажове?!

прочетено 1837 пъти
0
Детски усмивки на Велики четвъртък в Несебър

Детски смях и песни огласиха на Велики четвъртък двора на църквата „Св. Успение Богородично” в Несебър. За трета поредна година децата от кръжока по краезнание и вокалната група от ОДК – Несебър, ръководени от Антония Йорданова и Таня Илинова събраха съученици и приятели от цялата община, за да покажат своето уважение към традицията и майсторството си в боядисването на великденски яйца.

прочетено 2452 пъти
0
Новоразкрити престъпления

След ситуацията с Онези милиарди ДДС, които потънаха нейде, след изчезналите доклади, записки и други секретно документи. представената сводка от МВР изглежда смехотворна. Няколко километра кабели, задигнати триони и маратонки ... Повече информация - навътре

прочетено 3265 пъти
3
Несебър получи най-голямото дарение за училищата си

Най-голямото дарение на химикалки, моливи, флумастери, заедно с всякакви пособия и материали за учениците, получи Община Несебър. Благотворителният акт е по инициатива на известния производител на тези така нужни в училище вещи „КОХ-И-НОР Хемусмарк”АД. Компанията до момента не е правила подобно по мащаб дарение в България. Дарението е на крупна стойност и ще задоволи както нуждите на всичките 9 учебни заведения в общината, така и потребностите на социалните служби, бюрата по труда и администрацията.

прочетено 3146 пъти
0
Атанас Терзиев носи отговорност за узаконяване на заменките

Председателят на Комисията по ТСУ към ОС – Несебър Атанас Терзиев носи основната отговорност за забавянето на разглеждането на проекта за изменение на ПУП, за терена на „Старозагорския лагер” в Несебър. Защо комисията по ТСУ не е разгледала въпроса повече от месец след внасянето му от Председателя на ОС – Благой Филипов на 04.08.2009 г. в комисията и на 24.07.2009 г. в Общински съвет? Защо няма протокол и не е внесено официално становище на комисията в сесия на Общински съвет? Защо поради бездействието на г-н Терзиев, като Председател са изтървани всички законови срокове за реакция от страна на колективния орган – Общински съвет?

прочетено 4107 пъти
0
Канабис в Несебър

На 26.08.т.г. около 11.00 ч. служители от Районно управление на МВР - Несебър са извършили проверка на частен апартамент, намиращ се на ул. «Хан Крум» в Несебър, обитаван от 18 год. М.Б. от Бургас, където е открито и иззето зелено храстовидно растение с височина 95 см / реагирало при извършения полеви наркотест на канабис/, 4 топчета със суха тревна маса, опаковани в найлонови пликчета и 24 сухи стръка зелена тревна маса, също реагирали на каанбис. Общото количество на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

прочетено 2819 пъти
0
Жътва е сега ... Канабис тук, канабис там ...

На 18.08.т.г. около 15.00 ч. по сигнал служители от Районно управление на МВР - Несебър са извършили проверка на апартамент в частен хотелски комплекс в Слънчев бряг - запад, където в импровизирано помещение, съоръжено с вентилационна система и кварцова светлина, са открити и иззети пет саксии със зелена тревиста маса, реагирала при направения полеви нарко-тест на «канабис».. Още три заловени групи селскостопански работници.

прочетено 5812 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Spirit of Burgas Жълто подрумиче Странджа, старите дървета витраж4 Мебелна Фабрика ДИЕЗ За Майсторите!!!!!!! Малката Димитър Николов Созопол Мой хороший знакомый из Бургаса
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development