Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
12 бебета - герои станаха лица на 2017 година

21 Януари 2017, Сряда

Те са пациенти на Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Общинари гасиха пожар

Пожарът е забелязан от Магдалена Карастоянова, която незабавно е уведомила пожарната. На мястото на инцидента веднага са пристигнали зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, Божидар Кънчев – секретар на Общината и териториалният директор Пенка Паспалева, които са създали организация за денонощно наблюдение на изпепеления терен.

прочетено 3272 пъти
Водопровод в село Димчево е най-новата атракция

Бургаското село Димчево ще има водопровод. Нов водопровод. Това обеща заместник кметът на Бургас д-р Лорис Мануелян

прочетено 2536 пъти
Малка Богородица

На този ден Българската православна църква отбелязва големия християнски празник Рождество на Пресвета Богородица - един от трите най-големи Богородични празници. Денят, в който се е родила Света Дева Мария е сред 12-те големи християнски празници, известен в народната традиция като Малка Богородица.

прочетено 4538 пъти
Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

На среща в Русе, Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати (ТПП) и камари Бяха обсъдени програмен период 2014-2020 и форми на финансиране, стимулиращи бизнеса.

прочетено 3180 пъти
Журналистката Катя Касабова осъди държавата в Страсбург

Катя Касабова създаде прецедент в европейското правораздаване за погазване свободата на изразяване и корупционни практики в образованието

прочетено 9870 пъти
ДЕСАНТ: Несправедливите присъди на журналисти водят до цензура

Александър Кашъмов е юрист, адвокат, ръководител на правния екип на програма „Достъп до информация“. Завършил е право и философия в СУ „Св. Климент Охридски“.

прочетено 31110 пъти
Представят мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза в Бургас

На безплатен семинар в Бургас ще се представят мерки за оптимизиране на бизнеса в условия на криза. Събитието ще се проведе на 4 май, от 9:30 ч, в хотел Аква.

прочетено 2512 пъти
Учредиха секторен консултативен съвет Машиностроене

На 27 април 2011 се учреди Секторен консултативен съвет Машиностроене. Този съвет ще утвърждава препоръчителните професионални стандарти в сферата на машиностроенето и ще разработва и предлага политики и стратегии за пазара на труда на секторно ниво, ще приема препоръчителни социално-осигурителни прагове за бранша и ще прави предложения за актуализиране на националния класификатор на професиите и длъжностите.

прочетено 2668 пъти
Тревога за българската икономика изрази ръководството на БСК на среща с Джеймс Уорлик

Тревога за актуалното състояние и тенденциите в българската икономика изрази ръководството на БСК на среща с посланика на САЩ у нас Н.Пр. Джеймс Уорлик

прочетено 2772 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаски залез.JPG Кокили за Строители Spirit of Burgas Декоративни дървени конструкций Конкурс прическа Бургас 2009 Следобедно кафе kupi dari Бургас, ФЛОРА 2009 Пътна помощ - ADAC къща на 20км от бргас Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development