Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Тони Димитрова пее за бургазлии на 12 декември

02 Декември 2011, Петък

Бургаската певица Тони Димитрова - вляво на снимката - заяви, че е много щастлива, защото новият и албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


13 песни ще чуем от сцената на „Бургас и морето” 2011

Песните, допуснати до финалния кръг на БУРГАС И МОРЕТО 2011, ще станат известни на публиката месец преди началото на конкурса – в началото на месец юли, когато ще звучат по радиостанциите в страната.

прочетено 6986 пъти
Бесарабският българин Руслан Мъйнов, в прегръдките на моделки

След като вдигна на крака мало и голямо в район „Младост”, най-пробилият у нас бесарабски българин Руслан Мъйнов, попадна в прегръдките на моделките на „Визаж” Ана-Мария Чернева и Сузана Мирчева, която помним от ролята на Агрипина от холивудската продукция „Последните дни на Помпей”.

прочетено 4559 пъти
Бесарабски българи даряват министър Божидар Димитров

На 13 септември в БТА бесарабските българи ще сюрпризират министър Божидар Димитров, като дарят на Агенцията на българите в чужбина уникална свещ – „Добре дошли в България” Тя е изработена благотворително от „Рефан” във връзка с Първия събор на бесарабските българи и е с големина 70 см и тежи над 13 кг. Това е знак на признателност, че само тази година 76 000 българи успяха да придобият гражданство и да се върнат в родината си.

прочетено 4191 пъти
Как живя културата през 2009-а

В дните, когато изхвърляме в коша стария календар и прелистваме новия, сме повече склонни за равносметка – какво сме свършили, за какво времето не е стигнало, кое ни е вдъхновило или разочаровало, дали ще има ресурс, който да подхранва мечтите ни?... И ние сега, спазвайки традиционния рефлекс за разбор на преживяното, правим опит за обзорна разходка из артпространствата на Бургас.

прочетено 2888 пъти
Бургас настоява за спешна модернизация на своето пристанището

Кметът Димитър Николов свика спешна среща на местни и пристанищни власти, депутати, синдикати и представители на морския бизнес. Целта й беше да се формулира единна позиция на Бургас за развитието на местния порт, който е в изключително тежко финансово-икономическо състояние заради икономическата криза.

прочетено 3172 пъти
Архангел Михаил

Днес Българската православна църква почита Деня на Светите Ангели и най-вече на Архангел Михаил, вожд на небесните сили в борбата им срещу духовете на мрака и злото. В църковния и народния български календар Архангеловден е най-големият есенен празник след Димитровден. Православната църква определя Св. Михаил като един от седемте първенствуващи ангели, които винаги стоят пред престола на Господа. Той представя Божието слово, архангел Гавраил е носител на Божиите тайни, Рафаил-лечител на недъзите, Уриил-просветител на душите, Салатиил е молител и застъпник пред Бога, Иехудиил е прославящ Господа, а Варахиил е подател на Божиите благословения. Ангелите са пазители на човешкия род и всеки човек получава с рождението си по един ангел-пазител. Светецът е символ на доброто, на справедливостта и светлината. Носител е на силата, която облагородява, затова в иконите е изобразен с копие в ръка, а с краката си тъпче дявола. Свети Архангел Михаил е покровител на мъртвите, а денят му е свързан с почитта към тях. На неговия празник във всеки български православен храм се отслужва тържествена Света Литургия и се прави водосвет за здраве. Именници днес са: Ангел. Михаил, Ангелина, Ангелинка, Михаела, Михо, Мирослав, Мирослава. Лина, Михайлина, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Радко, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка, Радостина, Райна, Райко, Райчо, Рафаил, Руска, Руси, Руслан

прочетено 4014 пъти
Ще има ли метла от гербери ?

Бургас без губернатор, Пантелеев в отпуск, заместниците му уволнени

прочетено 5361 пъти
Ще станем суперкарголетище

Ще направя всичко възможно да върна този поминък в Бургас, каза Калин БАРЗОВ, изпълнителен директор на летище Бургас

прочетено 4185 пъти
Раздадоха наградите на „Сладкопойна чучулига” 2009

XXVI – то издание на Националния конкурс за детска песен „Сладкопойна чучулига”, организирано от Община Бургас, Съюза на българските композитори и Българско национално радио остана в историята. На тържетвен концерт – спектакъл в Летния театър прозвучаха 10 – те песни-финалисти, селектирани от общо 40 песни. От тях журито с председател Румен Байрактаров и членове Доротея Петрова, Георги Красимиров, Светла Стоева, Иван Кожухаров, Христина Ангелакова, Дани Милев, Златина Пантелеева и Елка Василева открои три.

прочетено 4382 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж4 Руски паметник, Бургас евро 2008 Жреци на музите 2009 късче от Морската градина Списание Влъхвите КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас закачалки 2 НЕБЕСЕН ПОГЛЕД HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Стилът на знаменитостите Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development