Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Нов пожар - този път над Ханска Шатра

17 Август 2012, Петък

Според източници - виновникът за големия пожар до Горица е задържан. Часове по-късно плана гората над Ханска Шатра

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


SPIRIT of Burgas - оригинален музикален профил и атрактивната локация

фестивалът Spirit of Burgas застана зад общочовешки каузи. По време на всяко издание на голямото музикално събитие на брега на Бургас акцент се поставя на различни каузи с идеална цел.

прочетено 2650 пъти
Бургас посреща академик Антон Дончев

Почетният гражданин на Бургас академик Антон Дончев ще бъде посрещнат в родния си град на 21 септември. В рамките на инициативата „Завръщане в Бургас” именитият писател ще бъде и специалният гост на събитие в градинката до Часовника от 18.00 часа, което ще го потопи в атмосферата на града от времето на неговото раждане.

прочетено 1610 пъти
Антон Дончев се завръща в родния Бургас

Живият класик на българската литература Антон Дончев е тазгодишният гост на "Завръщане в Бургас", насочена към успелите в страната и по света бургазлии. Писателят, който тази година навърши 80 години, ще пристигне в родния си град на 21 септември. На специална церемония в Община Бургас ще му бъде връчена статуетка на Св.Николай Чудотворец. Антон Дончев ще напише своето послание към бургазлии в специалната книга на инициативата, в която вече са писали обръщения Райна Кабаиванска и Георги Калоянчев. На срещата с писателя ще бъде прожектиран и специално изработен филмов колаж, израз на почитта на бургазлии към него. За Антон Дончев ще говори и проф. Калина Лукова от Бургаски свободен университет. Тази година към организацията на кампанията „Завръщане в Бургас” се присъединиха и граждани - Лина Славова и Марияна Добрева. Те организират събитие, предвидено също за 21 септември, което ще се проведе в емблематичния за града ни район до Часовника и ще поведе бургазлии във вълнуващо пътуване в миналото. снимка bnr.bg

прочетено 1639 пъти
преглед по полицейска лична защита и карате

от 15.07.т.г. / сряда/ до 17.07.т.г. / петък/ в изпълнение на спортния календар на «Спортна асоциация» на МВР в Бургас ще стартира национален преглед по полицейска лична защита и карате. Ще се проведе курс с инструктори по полицейска лична защита. В курса се акцентира на ползването на помощни средства / полицейска палка и белезници/. На 16 и 17.07.т.г. ще се проведе националния преглед по полицейска и лична защита и републиканско първенство по карате за служители на МВР.

прочетено 3020 пъти
Тото полиция - ляТОТО ви дава шанс

От 10.07.т.г. на територията на цялата страна стартира Третата кампания “Тото полиция - ляТОТО ви дава шанс”, организирана от Българския спортен тотализатор /БСТ/ и МВР. Инициативата ще се провежда от 10 до 20 юли, като от 10.00 до 11.00 часа на посочените дати във всички определени пунктове ще има полицейски екип на КАТ - Пътна полиция и екип на БСТ.

прочетено 2321 пъти
Бургас - крадливо племе


прочетено 1662 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Храбрая ворона витраж2 pepi Площад Тройката, Бургас Известен Созополски профил Pepi закачалки 1 сградата на Общината Тухлена селска къща Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development