Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Жителите на село Мадара - с нова туристическа атракция

04 Септември 2013, Сряда

Жителите на селото на най-популярния български конник купиха ЖП гарата под прочутия скален релеф на Мадарския конник

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Детски добавки - само за изрядни родители. Край на скитащи и просещи в Бургас

Детски добавки да се получават само, ако детето посещава редовно занятия в подготвителните - предучилищни групи в детски градини и училища, овен в случаите, в които здравословното състояние на детето не го възпрепятства

прочетено 2890 пъти
Цар Фердинанд отваря Бургас за Европа

Въпреки, че за никой в Европа, до тогава Бургас не е бил познат град, Фердинанд разбира стратегическото му местоположение и удобния залив и затова изграждането на пристанището от модерен тип, започва преди това във Варна, която освен, че е по-близко до царската резиденция в Евскиноград, е от дълги векове известен порт.

прочетено 5218 пъти
БУРГАС: Морската градина ще бъде защитена от трайно застрояване

Новият ОУП ще пази архитектурния облик на Бургас

прочетено 3380 пъти
Светослав Малинов - кандидат за президент на ДСБ

Иван Костов: Новината от Демократи за силна България е една. Ние имаме не номиниран, а дал съгласието си номиниран кандидат за участие в откритите предварителни избори. Това е г-н Светослав Малинов.

прочетено 4222 пъти
Световен ден за информираността за състоянието АУТИЗЪМ

За малцина е ясно, че днешният прохладен и сумрачен ден 2ри Април е световният ден за повишаване информираността за състоянието Аутизъм. Група ентусиазирани младежи, чиято цел е да работят в полза на обществото, се опитаха да разяснят на бургазлии, какво е това Аутизъм и има ли то почва у нас.

прочетено 4506 пъти
Светът по-малко формален.

IBM официално оповести поредните пет иновации наречени – иновации, които имат потенциала да променят начина, по който хората работят, живеят и се забавляват в следващите пет години.

прочетено 2881 пъти
Седесари откупиха част от историята за 21-я си рожден ден

Снимките бяха разиграни на търг, като неоткупените от тях все още могат да бъдат видени в сградата на СДС-Бургас на “Богориди” 34. Събраните средства ще бъдат предоставени на деца с церебрална парализа и ментални увреждания, както и на студенти в неравностойно положение от Университет “Проф. д-р Асен Златаров”. Средствата бяха поискани с писма от нестопански организации.

прочетено 2196 пъти
Носталгично: за Комлука и неговите мигранти

За онези, които не знаят, Комлука днес е известен като ромския (циганския – зависи от гледната точка) квартал на Бургас. Той си няма история. Защото е по-добре да го забравим. Намира се между центъра на Бургас и разклона за Южното ни Черноморие. И вероятно е един от най-старите квартали на града. Но паметта за него не е за пазене, тя е там, докато хората, които я носят, ги има. А те, един по един, си отиват. Надалеч или към Отвъдното.

прочетено 2181 пъти
Започва най-мащабният ремонт на централните улици в града

Главната улица на Бургас ще бъде преобразена с най-мащабните ремонтни дейности от 20 години насам, а пешеходците вече могат да бъдат сигурни за своята безопасност, тъй като ларгото ще се наблюдава с охранителни камери, съобщиха днес от Община Бургас.

прочетено 4465 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа пролет наближава, кокичета в двора Флора Бургас 2009 Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Конкур глазами зрителя Гъбките Фотографи Бургас, Богориди, 2003 В атака тръби и инсталации 9 мая 2015 года на границата с брега
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development