Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
По чудо без жертви

08 Август 2009, Събота

На 07.08.09г около 16.30 ч. на гл.път Е-87 по направление Варна – Бургас се е движел лек автомобил “Деу Есперо”, управляван от Д. Г. 22 от гр.Бургас.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


За успешното кърмене на повече български бебета

Майки с опит приеха да напътстват бременните жени и да ги подготвят за предизвикателствата на кърменето. Срещата се състоя днес (5 август 2009 г.) в столичния ресторант Академията. Най-малкото кърмаче, чиято майка се възползва от възможността за споделяне на опит, бе едва на 15 дни. Младата жена вече се е сблъскала с проблеми и трудности и дойде да се посъветва с по-опитните кърмачки. Акушерките Роза Юрукова и Виолета Тоткова от ІІ МБАЛ – София дадоха на майките ценни съвети за успешно кърмене. Болницата е включена в програмата на УНИЦЕФ „Болници – приятели на бебето” и като част от екипа на родилното отделение и двете акушерки са преминали обучение за стимулиране на кърменето още от първите часове след раждането.

прочетено 2919 пъти
Пълен списък на агентите на ДС в електронните медии

Има хора от бургаските медии в аписъка с агенти на Държавна сигурност С решение №72 от 3 август 2009 г. комисията по досиетата с председател Евтим Костадинов обяви щатните и нещатните сътрудници на бившата Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Генералния щаб на БНА в електронните медии за периода 2006 - 2009 г. Предоставяме пълния списък, огласен от комисията. Легенда: ВГУ – Второ главно управление на ДС (контраразузнаването) ВКР – Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) ОУ – Окръжно управление на МВР ПГУ – Първо главно управление на ДС (разузнаването) СГУ – Софийско градско управление на МВР РУ - Разузнавателно управление ГЩ - Генерален щаб

прочетено 6976 пъти
ПЪТНО-ТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ

посока, катастрофа, катастрофи

прочетено 2243 пъти
Бургас - Пътно транспортни произшествия

Пътно транспортни произшествия Бургас, контузия, Неврохирургия, МБАЛ, автомобил

прочетено 3316 пъти
С чужда пита майчин помен прави

Община Бургас даде на МБАЛ медицинска апаратура, дарена от друг. Апаратите са очни лазери и са предоставени безвъзмездно на Община Бургас от проф. Пламен Янков - представител на световно известната фирма за производство на медицинска апаратура „Кохерен”.

прочетено 3497 пъти
ПТП

На 18.06.т.г. около 09.20 ч. на бургаския булевард «Демокрация» пред дом № 67, неустановен до момента велосипедист е блъснал пресичащата пътното платно между паркирани автомобили пешеходка - Т.Б., 66 годишна от Бургас, която е прегледана в бургаската болница и настанена за лечение в отделение «Ортопедия», без опасност за живота. На 18.06.т.г. около 06.45 ч. в с. Ливада, общ. Камено, пред дом №17 неустановен до момента лек автомобил е блъснал пешеходеца - Ж.С., 78 годишен от същото село, който с фрактура на левия крак, е прегледан и настанен в отделение «Ортопедия» на МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. В резултат на предприетите от полицаите действия е установено, че автомобила предизвикал катастрофата е «Форд Мондео», с бургаска регистрация, с който са се придвижвали : 25 год. Д.Т. и 20 годишния му брат М.Т., и двамата от с. Русокастро, общ. Камено.

прочетено 1453 пъти
Театрални звезди в Айтос : ЛИДЕР и Новото време подариха „Омайна нощ” на местната публика

ПП ЛИДЕР и Новото време подариха на обществеността в град Айтос представление от хитовата постановка на ДТ „Адриана Будевска” Бургас. Комедията „Омайна нощ” на световно известната френска писателка Жозиан Баласко представлява режисьорско постижение на известния наш актьор Велко Кънев. Стотици изпълниха местното читалище снощи, за да се насладят на изпълнението на звездите на българския театър Мария Сапунджиева, Асен Блатечки, Юрий Ангелов. Вечерта се превърна в истински празник за ценителите на изкуството на Мелпомена.

прочетено 2467 пъти
Жители на к-с „Меден рудник” продължават да не искат болница до своите домове

В момента единствената поликлиника на „Меден рудник” се помещава във вход на блок, а комплексът има около 70 000 жители. Община Бургас е залята с жалби по този повод. При спешни случаи се налага линейките да пътуват от МБАЛ - Бургас, която се намира на другия край на града, до „Меден рудник” и обратно. Заради дългото разстояние нееднократно се е случвало пациенти да издъхнат по пътя към болницата, въпреки че е можело да бъдат спасени.

прочетено 2991 пъти
Жители на „Меден рудник” с подписка против изграждането на болница там

В специално подготвена и входирана в Община Бургас жалба те настояват за преразглеждане на решението за изграждане на МБАЛ в най- големия бургаски комплекс. В противен случай протестиращите заявяват, че ще предприемат законови мерки с които да защитят правата и интересите си.

прочетено 2295 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Селка къща созопол производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Лалета от Бутик ФОН Истанбул рибари Пони тоже кони Паметник на незнайния войн 2 Балчик Кавказка иглика
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development