Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Крайбрежните води за къпане в България с високо качество

27 Май 2016, Петък

Европейската комисия разби на пух и прах твърдението, че българските черноморски води са замърсени. България запазва отличните си и добри показатели за качеството на водите за къпане, посочва Европейската агенция по околна среда в доклада си за 2015г.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Нов успех на археолозите на разкопките на Аква Калиде

Намериха студения басейн на Римската баня от Аква Калиде. Сред находките това лято са още над 50 римски, византийски и турски монети, оловни печати, сребърен медальон, златна обеца, фрагмент от бронзов боздуган и множество добре запазени предмети от дърво.

прочетено 16604 пъти
Гражданска позиция на един педагог. Обръщение към кмета на Бургас

На официалния е-мейл на сайта ни се получи писмо от г-жа Маргарита Димитров, дългогодишен педагог, относно явления по бургаския плаж.

прочетено 26820 пъти
На Бургаските минерални бани - нов басейн

Новото съоръжение се намира на територията на старата база Черноморец.

прочетено 9292 пъти
Областен и Министър оглеждат Национална спортна база Спартак ЕАД, Созопол

Възможност за модернизиране на Национална спортна база Спартак ЕАД, Созопол според Гребенаров и Министър Нейков са инвестиции от страна на различните спортни федерации в България и кандидатстване по европейски програми и публично-частно партньорство.

прочетено 4290 пъти
ГЕНКО ГЕНКОВ В ГАЛЕРИЯ РЕФЛЕКС

Генко Генков 1923-2006, един от забележителните български художници останал в история на изкуството с ярката си индивидуалност, невероятен талант и неповторим усет за цветове и форми. Бунтар, който не се влияел от моди и насоки в изкуството, а по-скоро сам създава такива. През месец юни изложбеното пространство на галерия Рефлекс представя негови творби.

прочетено 4130 пъти
Общински детски комплекс – Бургас отваря своите зали за летни школи и занимания по интереси

ОДК предлага на бургаските деца интересно лято, а на родителите – повече свободно време

прочетено 3382 пъти
Бургас иска 120000 за спортната база на Минерални бани

Доизграждането на модерната спортна база в Минералните бани да стане с финансовата подкрепа на Министерството на физическото възпитание и спорта. Община Бургас иска 120 000 лв за довършване. Министър Свилен Нейков и кметът на Бургас Димитър Николов коментираха казуса по време на извършената проверка на новостроящата се база.

прочетено 4548 пъти
Учени ще изследват структурата и геодинамиката на Черно море

Правителството разреши научно-изследователски специализиран геофизичен кораб Мезен, плаващ под руски флаг да пребивава в изключителната икономическа зона на България

прочетено 2112 пъти
Българското Каяк Общество отбелязва Световния ден на водата

Българското Каяк Общество: Върховният административен съд на Република България спря окончателно строежа на четири малки ВЕЦ в Кресненското дефиле

прочетено 2532 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
жълто и сиво 2 морето и ние залез над ез.Вая-Бургас.JPG pepi жици край пътя pepi Великденско яйце камини всичко за отопланието МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development