Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
BILLA празнува 10-годишен юбилей в България

09 Септември 2010, Четвъртък

Тази година най-голямата верига супермаркети у нас празнува своя 10-годишен юбилей. BILLA отбелязва кръглата годишнина с нови проекти и с амбицията да продължи традициите на пазарно лидерство. Веригата ще отбележи празника с много подаръци и атрактивни предложения за многобройните си клиенти.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Бургаският хлебозавод вдига цените

Повишаване на цената на хляба обмислят от общинската фирма „Хляб и хлебни изделия” ЕООД. Това съобщи управителят на дружеството Георги Георгиев. Все още не може да се каже с колко и откога ще се повиши цената на хляба. "Ще мобилизираме всички налични резерви, но така или иначе хлябът ще бъде с повишени цени. Въпрос на разчети е това с колко и откога ще бъде въведена новата цена. Засега се опитваме да задържим максимално положението на това ниво", заяви Георгиев.

прочетено 1827 пъти
Започва план «Б» за осигуряване на ток до морето

Проблеми с електричеството през следващото лято няма да има, заяви в Бургас вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков. В ход е план, който ще позволи оптимизирането на мрежата за захранване с ток. За целта НЕК е отделила около 40 милиона лева, които ще бъдат инвестирани още до края на тази година, съобщи Дянков. Около 10 милиона лева от тях ще бъдат необходими за изграждането на нова подстанция, още толкова за далекопровода от Айтос до курорта "Слънчев бряг". Други 15 милиона лева ще бъдат вложени в ремонт на електропреносната мрежа...

прочетено 1946 пъти
В Бургас Парното от най-евтините засега

Новите цени за парното отопление и топлата вода за второто тримесечие на 2010 г са вече утвърдени от ДКЕВР. И този път Топлофикация Бургас успя да задържи едни от най-атрактивните за България цени за своите клиенти. Абонатите на дружеството, ще плащат една от най-ниските стойности за парно в страната. Така морския град се нареди непосредствено до София по-ниска стойност на услугата от всички топлофикации, захранвани с природен газ. Това се дължи на високата ефективност на производство и добрата събираемост на взиамнията на компанията.

прочетено 2110 пъти
Ръководството на „Черноморец – Бургас” обявява нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на сезона

В навечерието на най-големия Християнски празник ние заедно доказахме, че в Бургас се случват хубави неща. Еуфорията беше голяма, защото стадионът бе пълен. Вашата подкрепа допринесе за един истински футболен спектакъл както на терена, така и по трибуните. Във връзка с това ръководството на ПСФК „Черноморец – Бургас” реши да обяви нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на пролетния полусезон за всички мачове на отбора. Входните билети може да вземете преди всеки двубой от касите на стадион „Лазур, от Интерхотел България и от бензиностанциите на Петрол. Тези входни пропуски Ви дават възможност да участвате в томбола, която се тегли в почивката между двете полувремена на всяка среща. Последния мач в навечерието на Великден ни дава основание да кажем - град Бургас вече има своите европейски публика, стадион и отбор.

прочетено 2500 пъти
Силиконов имплант уби пациент на клиника Доверие

За да отслабне 35-годишният Георги Дянков платил на докторите за монтаж на пръстен в стомаха. Въпреки оплакванията му, те отказали да махнат чуждото тяло

прочетено 9209 пъти
НОВОГОДИШНАТА ПРОМОЦИЯ ЗА LORD OF THE DANCE ПРОДЪЛЖАВА

В началото на Новата година АРТ БГ с радост уведомява многобройните фенове на Lord of the Dance в България, че коледно-новогодишните цени на билети за голямото българско турне през 2010 за танцово шоу номер едно в света ще продължи до 15 януари.

прочетено 1618 пъти
„Бургаското сити“ - с дъх на банички

Търговците на дрехи и обувки напускат редиците на главната, закусвалните в центъра вече са през няколко метри

прочетено 3819 пъти
Сезонен спад с 35% в цените на големите круиз компании

„Сравнителният анализ, който правим регулярно показа спад с 35% на цените за круизи с отплавания през първата четвърт на 2010”, казва Илиян Иванов, акредитиран круиз експерт към Българското круиз общество. „Никога досега в историята на круиз индустрията не е имало по-подходящо време за пътешествия по вода – световното икономическо свиване и спадът на резервации от американския пазар, който формира 78% от пазара на круизи в света, пускането на все по-големи круиз кораби (до 2012 ще бъдат пуснати на вода 35 мега-лайнера, които значително ще увеличат предлагането в условията на намалено търсене) изтегля цените надолу и прави круизите още по-примамлива алтернатива за активна почивка” допълва той.

прочетено 1495 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Слънчев бряг не е само строителен обект Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия От моста в Слънчев Бряг Изтравниче Река Сена, Париж от Бутик Община Бургас Хамали Грийн – Пренос и Транспорт лека вечер Старото пристанище Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development