Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Вили Болярка - Главатарци, Кърджали

Комплекс Болярка се намира на брега на язовир Кърджали, в местността Главатарци - едно от най-красивите кътчета на Родопите.

Вилен комплекс Болярка дава възможност да изберете да осъществите Вашата мечта за почивка през уикенда или една ваканция далеч от задушния град, в прекрасна вила, разположена в райско кътче от Родопите - местността Главатарци, на брега на язовир Кърджали.

Вилен комплекс Болярка се състои от 5 двуетажни и 2 четириетажни напълно самостоятелни вили. Двуетажните вили разполагат с 2 спални, като към всяка има и самостоятелен санитарен възел с баня, дневна стая с камина и отделна тоалетна на първият етаж. Кухнята е напълно оборудвана, с електроуреди. Тя дава възможност за самостоятелни приготовления и съхранения на храни и напитки за по-дълъг престой.

Разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната за допълнителни гости или деца.

Двете тераси /на първи и втори етаж/ позволяват на гостите да се наслаждават на невероятната природа на източните Родопи съчетана с неповторимото излъчване на язовир Кърджали. За удобството на клиентите зад всяка къща има и паркоместа за автомобили както и самостоятелен двор за игри и празненства. Четириетажните вили разполагат с 4 спални /на втори и трети етаж/, като към всяка има тераса и самостоятелен санитарен възел с баня.

Дневната се намира на първия етаж и обзавеждането и се състои от камина, трапезна маса за 6 души. Тя е напълно оборудвана с електроуреди, кухня, даваща възможност за самостоятелни приготовления и съхранения на храни и напитки за по-дълъг престой.

Отделният санитарен възел с баня и разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната стая за допълнителни гости или деца.

В приземния етаж къщите разполагат със сауна, душ кабина и кът с фитнес уреди.Хотела се намира в
Главатарци

Тип на хотела
Апарт хотел

Категория на хотела


Уебсайт
http://boliarka.net

За контакти с хотела
Телефон: 0895462726
e-mail: [email protected]
Адрес: с. Главатарци, общ. Кърджали
Населено място: Главатарци


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
докато ние спи, те творят Морската градина в Бургас Руски паметник, Бургас singing in the rain :))) Стилът на знаменитостите най-съвестният представител Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани pepi Зеленина в Странджа Бургаският кей Европейка BMW 5 ser
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development