Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Спа хотел Русковец

Настаняване
Русковец Резорт предлага комфортен и разнообразен избор за настаняване, съобразен с желанията на нашите гости и предлагащ възможност за допълнителни екстри. Комплексът разполага с едноспални и двуспални апартаменти в основната хотелска част и самостоятелни фамилни къщи (вили) с една или две спални, отстоящи на 20-30 м. от основната сграда.

В хотелската част са разположени 22 просторни едноспални апартамента Джуниър на площ от 60 кв.м. и 11 апартамента тип Сеньор с по 2 спални и по 2 бани във всеки, на площ от 80 кв. м.

Хотела се намира в
с. Добринище

Тип на хотела
СПА

Категория на хотела


Уебсайт
https://ruskovets.com/

За контакти с хотела
Телефон: +359 889 99 0026
e-mail: [email protected]
Адрес: Добринище, ул. Незнаен войн 1
Населено място: с. Добринище


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Ето го Немо МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. pepi Първа копка Долно Езерово Кукерландия 2011, Ямбол моите цветя Осенний натюрморт Нощен Париж от Бутик до паркинга на Приморско
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development