Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

С 30% ще се увеличат пътниците по дестинацията Бургас-Дъблин-Бургас през август



24 Юли 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



С 30 на сто ще се увеличат пътниците по дестинацията Бургас-Дъблин-Бургас през август в сравнение с юли. Причината е увеличаването на броя на полетите от два на три, обявиха от компанията.

Над половината от местата за полетите на "България Ер" от българското Черноморие до Европа и обратно за август вече са заети.

Чартърите са валидни до края на летния сезон и предлагат директна връзка от Варна до Виена, Мадрид, Милано, Амстердам и Лондон, както и от Бургас до Лондон, Дъблин и Мадрид.

Представянето на българското Черноморие като атрактивна ваканционна дестинация е и темата на лятната инициатива на авиопревозвача в рамките на проекта "Духът на България на борда на България Ер".

Чрез бордното списание пътниците могат да разберат какви атракции предлагат летните ни курорти. Организиран е и конкурс за най-добра снимка на морския ни бряг от "птичи поглед".econ.bg


Прочетено: 1974 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Best friends бял минзухар моите цветя Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Флора Бургас 2009 HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Европейка Хамали Грийн – Пренос и Транспорт закачалки 2 Лятото Змийския остров - Созопол камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development