Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Русия проявява инвестиционен интерес към община Бургас



14 Август 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Ръководителят на Регионалното представителство на Търговско промишлената палата на Русия на Баканите г-н Григори Ростовски посети Бургас и се срещна с първия заместник кмет на общината
г-н Васил Караманов. Гостът придружава почетният консул на Русия в Бургас г-н Тонко Фотев. На срещата присъстваха и заместник кметовете Красимир Николов и д-р Атанас Бошев.
Г-н Ростовско прояви интерес към бизнес климата в общината и възможностите за инвестиции.
Като много добър, определи инвестиционния климат в Бургас, зам.-кметът Васил Караманов. Той подчерта, че безработицата тук е една от най-ниските за страната-по-малко от 1,5%.
Русия е готова да развива отношенията си с Балканския регион и предимно с България, заяви по време на разговора г-н Ростовки. Като потвърждение на думите си той посочи факта, че представителството на търговско промишлената палата е именно в София и че само през тази година в Русия са проведени три български изложения.
Като пример за добрите контакти между Бургас и Руската федерация г-н Фотев посочи посещението на делегация, водена от кмета на Бургас Йоан Ккостадинов в Москва през миналата година. Тогава делегацията проведе срещи в Московската ТПП, Руската дума и Съвета на федерацията. Конкретен резултат от това посещение е българо-руският инвестиционен проект за вилно селище в с. Димчево.
Като възможни области за инвестиции руският гост и представители на общината обсъдиха туризмът и търговията.
Г-н Ростовски предложи винопроизводители от целия регион да изготвят и му предоставят оферта за руските пазари.
И двете страни в разговора изразиха желание и готовност за бъдещи контакти.


Прочетено: 3324 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
газ Родното небе Конкурс прическа Бургас 2009 Рози Конкурс прическа Бургас 2009 пътят за никъде МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Пази се Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия обход в търсене на храна Декоративната кула до хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development